Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Domstolsstyrelsen søger AC-direktionssekretær

Domstolsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-10-2020

Har du lyst til at arbejde tæt på ledelsen i en selvstændig styrelse, der arbejder for udviklingen og administration af Danmark Domstole?

Domstolsstyrelsen er en del af organisationen Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved Danmarks Domstole, og vi er således med til at arbejde for ret og retfærdighed.

Vi tilbyder en stilling tæt på ledelsen i en organisation med stor samfundsmæssig betydning.

I stillingen får du et indgående og enestående kendskab til styrelsens opgaver, strategi, udvikling og styring. Du får derfor mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i forhold til kvalifikationer, der er bredt efterspurgte i staten. Og dette i et uformelt og udviklingsorienteret miljø præget af høj faglighed, engagement, arbejdsglæde og samarbejde på tværs.

Tovholder, koordinator og bidragsyder på strategisk vigtige områder

I stillingen som direktionssekretær er du centralt placeret med mange kontaktflader til chefer og kollegaer i styrelsen, retterne og eksterne samarbejdspartnere. Du bistår direktionen, herunder især den administrerende direktør, i det daglige arbejde og får herigennem bred indsigt i ledelse af styrelsen og i de mange spændende drifts- og udviklingsopgaver, som for tiden præger Danmarks Domstole.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Sekretariatsbetjening af direktøren, herunder udarbejdelse og form- og fremstillingsmæssig kvalitetssikring af mødemateriale, referatskrivning og forberedelse af de interne og eksterne mødefora, som direktøren indgår i. Dette er bl.a. direktions- og bestyrelsesmøder i styrelsen, ledelsesfora for vores retspræsidenter og møder i Justitsministeriet

 • Sekretariatsbetjening af direktionen i tværgående sager og projekter. Det kan for eksempel være som pennefører på ledelsesoplæg i form af notater, analyser og præsentationer eller i form af koordinering og opfølgning på strategier, planer og tværgående beslutninger fra direktionen

 • Bidrag til tværgående drifts- og udviklingsorienterede opgaver, der forankres i direktionen. Det kan for eksempel være bidrag til arbejdet i tværgående udvalg samt til projekter, der har særligt ledelsesmæssig og strategisk fokus

 • Understøttelse af sagsgange i forbindelse med forelæggelse af sager for direktør og direktion, herunder vedligeholdelse af vejledninger m.v.

 • Udvalgte opgaver for styrelsens andre centre, som f.eks. analyseopgaver, afhængig af dine kompetencer

 

Du vil i det daglige arbejde høre til Direktionssekretariatet, der ud over dig består af endnu en AC-direktionssekretær og direktørens sekretær. Du vil referere til ressourcedirektør Helle Meyland og organisatorisk være en del af Center for Ressourcestyring. Center for Ressourcestyring har i alt 27 ledere og medarbejdere med forskellig baggrund, herunder samfundsvidenskabelig og økonomisk baggrund. 

Hvem søger vi?

Du er en bredt funderet og dygtig akademiker, der formentlig har en baggrund som cand.scient.pol., cand.jur., cand.scient.adm., cand.polit., cand. merc. el.lign.

Du har nogle års erfaring med arbejdet i en politisk styret eller offentlig organisation. Det er en fordel, hvis du har erfaring med betjening af en administrativ eller politisk styret ledelse.

Du trives i en afvekslende hverdag med store og små opgaver og med at have forskellige roller som tovholder, koordinator og sagsbehandler på egne drifts- og mindre udviklingsopgaver i tæt samarbejde med ledelsen. Du er hurtig til at sætte dig ind i arbejdet i en ny organisation.

Derudover forventer vi, at du

 • er resultat- og helhedsorienteret og løser dine opgaver med høj kvalitet

 • arbejder selvstændigt, er arbejdsom og proaktiv i din opgaveløsning

 • er systematisk og struktureret i dit arbejde

 • kan bevare roen og overblikket i pressede situationer

 • er god til mundtligt og skriftligt at præsentere problemstillinger og mulige løsninger samt har et klart blik for det væsentlige og et korrekt sprog

 • respekterer fortroligheden i det tætte samarbejde med direktionen samt betjeningen af bestyrelsen og øvrige fora ved domstolene

 • har særdeles gode samarbejdsevner i forhold til medarbejdere og ledere på alle niveauer

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil afhængig af erfaringer og kompetencer blive ansat og aflønnet som fuldmægtig eller specialkonsulent efter statens overenskomst for akademikere indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer, herunder Djøf. Herudover vil der være mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og senest 1. januar 2021. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ressourcedirektør Helle Meyland på telefon 99 68 42 32 eller 23 68 95 54.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen og Danmarks Domstole på www.domstol.dk

Ansøgning og øvrige oplysninger

Du sender din ansøgning online i vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen Søg stillingen nederst på siden.  

Ud over din ansøgning bedes du vedlægge cv, eksamenspapirer (både bachelor- og kandidatbevis med karakterer) og relevante udtalelser.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest mandag, den 2. november 2020.

Vi forventer at afholde indledende samtaler den 6., 9. og 10. november 2020 samt 2. samtaler med udvalgte kandidater den 16. november 2020.

Samtalekandidater må regne med at blive bedt om at løse en skriftlig opgave i forbindelse med samtalen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Domstolsstyrelsen

Adresse 1
Store Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Adresse 2
Store Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81234052
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen

Adresse
Store Kongensgade 1-3
1264
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-10-2020
Ansøgningsfrist
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81234052
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed