Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dommerfuldmægtig - afgørelsen er din

Domstolsstyrelsen

Lolland & Falster

Indrykket
01-12-2017

Vi søger dygtige jurister, som trives med at træffe selvstændige beslutninger, til retterne i Nykøbing Falster og på Bornholm.

Som dommerfuldmægtig får du:

  • et meget selvstændigt arbejde med stort ansvar fra starten

  • et højt kvalificeret, juridisk arbejde inden for alle retsområder

  • en stor kontaktflade til borgere, virksomheder, myndigheder m.v.

Et målrettet uddannelsesforløb
Du vil som dommerfuldmægtig indgå i et udfordrende fagligt miljø med et stærkt kollegialt fællesskab og mulighed for sparring. Du får hurtigt dine egne sager, som du har ansvaret for at behandle og træffe afgørelse i. Som en naturlig del af dit arbejde har du meget kontakt med rettens brugere, der vil forvente en professionel og effektiv behandling med høj faglig kvalitet.

I løbet af de første år som dommerfuldmægtig gennemgår du et målrettet, uddannelsesforløb, hvor du rokerer mellem rettens specialafdelinger: Fogedretten, skifteretten m.v. Forløbet er en kombination af intern oplæring ved retten og en række grunduddannelseskurser, der udbydes af Domstolsstyrelsen. Sideløbende med arbejdet i specialafdelingerne vil du blive oplært i behandlingen af civile sager og straffesager.

Du kan læse meget mere om uddannelsesforløbet her.
Efter afslutningen af grunduddannelsen fortsætter du som dommerfuldmægtig ved domstolene, og du kan søge ledige dommerfuldmægtigstillinger, som opslås ved interne opslag. Domstolenes grunduddannelse giver dig et solidt fundament for en fortsat karriere ved domstolene eller på en anden juridisk arbejdsplads.

Vi forventer, at du:

  • har særdeles gode teoretiske kvalifikationer

  • er parat til at træffe beslutninger af stor betydning

  • kan arbejde selvstændigt og har gennemslagskraft

  • er interesseret i samfundsforhold

  • udviser respekt og ordentlighed i din kommunikation og omgang med andre

Det vil være en fordel, hvis du er geografisk fleksibel.

Ansættelse og løn Som dommerfuldmægtig bliver du ansat med retterne som ansættelsesområde. Grunduddannelsen gennemføres som udgangspunkt ved én ret, men vi forventer, at du jævnligt rokerer mellem de enkelte retter i løbet af din karriere.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til akademikeroverenskomsten.

Mere om stillingen og os Du kan læse mere om domstolene og jobbet som dommerfuldmægtig på www.domstol.dk under punktet Job i topmenuen.

For yderligere oplysninger om stillingerne og arbejdet som dommerfuldmægtig kan du kontakte Camilla Metz Larsen, Domstolsstyrelsen, på tlf. 99 68 42 79.

Når du har besluttet dig for at søge Du kan søge stillingerne online via vores rekrutteringssystem ved at trykke på "Søg stillingen" nederst på siden.

Du skal vedhæfte CV, afsluttende bachelor- og kandidatbevis, der angiver karakterer og karaktergennemsnit, samt eventuelle udtalelser.

Skriv tydeligt i din ansøgning, hvilken ret du vil være interesseret i at blive ansat ved.

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 14. december 2017, kl. 12.

Alle bilag uploades samtidig med ansøgningen. Lægger du undtagelsesvis supplerende bilag ind efterfølgende, skal du sende en mail om dette til Camilla Metz Larsen på cml@domstolsstyrelsen.dk

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i Domstolsstyrelsen i uge 51.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.


Del dette job

Kontakt
Domstolsstyrelsen
Praktisk information
Oprettet
01-12-2017
Udløber
14-12-2017
Kviknummer
LJA-52209501
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen

Praktisk information
Oprettet
01-12-2017
Udløber
14-12-2017
Kviknummer
LJA-52209501
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura
Beliggenhed