Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger public affairs-profiler

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2020

Djøf repræsenterer 97.000 medlemmer i det private og offentlige Danmark. Sammen er vi afgørende, når samfundets store problemer skal løses. Derfor vil vi ikke længere se til fra sidelinjen. Under overskriften Mere til fælles tager vi livtag med store samfundsmæssige udfordringer om det er opgøret med unødvendigt bureaukrati, tech-giganternes magt eller manglende ligestilling mellem kønnene. Den bevægelse er i gang, men langt fra slut. Det kan du læse mere om på meretilfaelles.dk.

 

Om dig

Vi søger kolleger, der kan styrke Djøfs politiske interessevaretagelse. Det gælder både public affairs-talenter med et par års erfaring og erfarne public affairs-profiler, der kan påtage sig et ledende opgaveansvar. Det vigtige er, at du har praktisk erfaring med flere af public affairs-disciplinens virkemidler; om det er politisk interessevaretagelse, mediestrategi, PR, digital interessevaretagelse, policyarbejde eller politisk kampagnearbejde.

 

Du arbejder selvstændigt og kan drive komplekse projekter med mange interessenter. Du har en relevant akademisk uddannelse og trives med at bygge relationer til kolleger, politikere, embedsmænd, eksperter og samarbejdspartnere.

 

Vi forventer, at du blandt andet har disse kompetencer:

  • God politisk sans

  • Systematisk, selvstændig og grundig

  • Erfaring med public affairs-arbejde fra bureau, interesseorganisation, virksomhed eller Christiansborg

  • Et godt netværk blandt politikere, journalister og embedsmænd

  • Erfaring med medier og pressearbejde

  • Et flydende og klart skriftligt sprog

  • Evnen til overskue komplekse problemstillinger og omsætte dem til konkrete handlinger og politikudspil.

 

Hvem er vi?

I Djøfs public affairs-afdeling omsætter vi strategi til resultater. Vi har nedsat TechDK-kommissionen, der tackler skyggesiderne ved det teknologiske samfund. Vi har nedsat en ligestillingskomité, der arbejder med konkrete forslag til, hvordan vi sikrer ligestilling i alle livets faser. Vi arbejder målrettet med uddannelses-, arbejdsmarkeds- og erhvervspolitik. Vi er med helt inde i maskinrummet, når fremtidens offentlige sektor bliver formet. Og så er vi i gang med at udarbejde en ny grøn strategi.

 

Vi tilbyder

I Djøfs public affairs-team er der mange muligheder for at præge arbejdsdagen. Du får et stort ansvar og mulighed for at forme og følge de enkelte politikområder til dørs. Vi garanterer en fagligt udfordrende hverdag i en afdeling og et hus fuld af dygtige eksperter.

 

Vi vægter et godt og humørfyldt samarbejde med hele huset. Og så kan vi tilbyde en centralt beliggende arbejdsplads ved Botanisk Have.

 

Vilkår

Løn og pension efter kvalifikationer.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef for Public Affairs Sigge Winther Nielsen på telefon 29 26 19 29 eller swn@djoef.dk, alternativt mediechef Jakob Stig Jørgensen på telefon 29 70 94 95 eller jsj@djoef.dk. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest fredag den 21. februar 2020 kl. 9.00. Vi holder samtaler og ansætter løbende.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2020
Udløber
21-02-2020
Kviknummer
LJA-79235977
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
05-02-2020
Ansøgningsfrist
21-02-2020
Kviknummer
LJA-79235977
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed