Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger politisk konsulent, der er stærk på metode og analyse

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2023

Djøf søger en analysefaglig stærk politisk konsulent til et barselsvikariat i afdelingen Marketing, Kommunikation og Politik. Du skal kunne tænke strategisk, være analytisk stærk og evne at se, hvordan Djøf kan markere sig politisk. Du får et tværgående ansvar for analyser, og derfor skal du kunne kombinere en forståelse for det politiske landskab med stærke metodiske færdigheder, så du formår at få ideer til og designe undersøgelser, som kan formidles simpelt og effektivt til politikere og medier.

 

Som politisk konsulent skal du være med til at styrke Djøfs politiske interessevaretagelse - og til at sætte Djøf på det politiske landkort. Derfor er det afgørende, at du går på arbejde for at gøre en forskel, at du motiveres af at skabe resultater, og at du trives med at bygge relationer til kolleger, politikere, embedsmænd, eksperter og andre samarbejdspartnere.

 

Vi arbejder målrettet med at skabe politiske resultater til glæde for vores medlemmer og bidrage til løsninger på samfundets problemer inden for bl.a. områder som uddannelsespolitik, fremtidens fleksible arbejdsmarkeds-, beskæftigelses- og erhvervspolitik og ligestillingspolitik.

 

Du skal sammen med os lykkes med at

 • Opnå politisk gennemslagskraft med analyser af høj kvalitet om emner, der påvirker vores medlemmers arbejdsvilkår. Du får et tværgående ansvar for at drive og projektlede Djøfs eksternt rettede analyser i samarbejde med fagspecialister og Djøfs analyseafdeling. Du skal kunne få de gode analyseideer, der kan sætte en dagsorden, designe undersøgelser, udforme spørgeskemaer og evne at trække de væsentligste resultater og skarpe vinkler ud af komplekse data. Selve databehandlingen varetages af Djøfs afdeling for data og analyse.

 • Skabe debat om demokratiske og juridiske problemstillinger som projektleder for Djøfs jurapanel. Panelet er et ekspertpanel bestående af ca. 60 af landets dygtigste jurister fra advokater til juraprofessorer. Din opgave vil være at lave 2-4 årlige spørgeskemaundersøgelser i samarbejde med panelets formand. Indtil nu har vi undersøgt alt fra behovet for en opdatering af grundloven til den hårde tone på sociale medier.

 • Sætte tech-områdets betydning for Djøfs medlemmer på den politiske dagsorden. Du bliver projektleder på vores nye koncept TechDK agenda, hvor vi med analyser og medlemsarrangementer stiller skarpt på den teknologiske udviklings betydning for vores medlemmer med temaer som den hybride arbejdsplads, rets- og datasikkerhed, brugen af AI i den offentlige forvaltning og meget mere. Som en del af techDK agenda får du også ansvaret for interessevaretagelsen på dette område.

 

Det er en fordel, hvis du kan krydse nogle af de her af

 • Tænker analytisk og har en stærk metodefaglig værktøjskasse, som du kan trække på i både design og gennemførelse af analyser både internt i huset med vores medlemmer og eksterne analyser.

 • Har politisk tæft og gerne erfaring med det politiske håndværk lige fra at monitorere et politisk område, udarbejde politiske udspil, markere synspunkter i den politiske debat og i medierne mm.

 • Er en stærk formidler både skriftligt og mundtligt og kan omformulere komplekse data til skarpe vinkler og let forståelige budskaber.

 • Kan drive og udvikle projekter og processer med mange interessenter. Både dem med langt aftræk og dem, der skal eksekveres på kort tid.

 • Er god til relationer, har personlig gennemslagskraft og kan skabe et solidt netværk og samarbejde med mange forskellige aktører.

 • Du må gerne være relativ nyuddannet men med politisk erfaring fra studiejob eller politisk engagement.

Bliv en del af et Djøf i rivende udvikling

Måske har du hørt om Djøf som en arbejdsplads, der har fokus på faglighed, en høj grad af tryghed og medarbejdere, der brænder for deres arbejde?

 

Men vidste du også, at Djøf er en organisation med stor rummelighed og højt til loftet? Hvor vi har tillid til hinanden og er optagede af, at vi trives og har en god balance mellem arbejde og fritid. Og hvor det driver os, at vores medlemmer kommer til at stå så stærkt, at de altid kan takle de udfordringer og gribe de muligheder, der viser sig på deres vej. 

 

Djøf er en organisation i udvikling, hvor vi hver dag øver os i at være mere modige og eksperimenterende. Og hvor vi gerne vil åbne os mere mod omverdenen for at hente inspiration og viden og teste nye ting af.

Vi vokser og er i gang med en spændende udvikling. Nu mangler vi bare dig.

 

I Marketing, Kommunikation og Politik kan vi tilbyde dig

Marketing, Kommunikation og Politik styrker Djøfs og djøfernes omdømme og skaber forbedringer i deres arbejds- og studieliv og i samfundet gennem deltagelse i den offentlige debat og politisk interessevaretagelse. 

 

Vi påvirker de love, regler og prioriteringer, der skaber rammerne for djøfernes muligheder i studie- og arbejdslivet. Både gennem den direkte dialog med politiske beslutningstagere og ved at engagere os i den offentlige debat i eksterne medier og gennem Djøfs egne medier og medlemsaktiviteter.

 

Vi arbejder hele tiden på at finde nye måder at bryde lydmuren på med skarpe budskaber, så vores medlemmer ved, hvem Djøf er, og hvad vi arbejder for. Vi samarbejder med kolleger på tværs af hele organisationen, med Djøfs politisk valgte og en række eksterne samarbejdspartnere. Du får derfor en alsidig hverdag, hvor vi nogle gange løber stærkt, men altid prioriterer at have det sjovt samtidigt.

 

Som ansat i Djøf kan du glæde dig til

 • stærk faglighed og gode udviklingsmuligheder

 • attraktive løn- og ansættelsesvilkår

 • et spændende tværfagligt miljø med et solidt sammenhold

 • at bidrage til, at Djøf skaber værdi for det enkelte medlem og til udviklingen af vores fælles samfund

 • god balance mellem arbejde og fritid med mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet

 • op til 6 ekstra fridage om året og fri på andre udvalgte dage i året

Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Det med småt

Stillingen er et barselsvikariat på fuldtid på 37 timer inkl. frokostpause med start 1. august 2023 eller snarest muligt. Aften- og weekendarbejde kan forekomme i mindre omfang. Din arbejdsplads vil være i Djøf i Gothersgade 133, 1123 København. Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

 

Lyder det som et match?

Er du endnu ikke helt sikker, kan du kontakte afdelingschef Kirsten Marie Kristensen på mail kmk@djoef.dk eller telefon 23 96 91 92.

 

Er du allerede overbevist, sender du din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

 

Du kan være med, hvis vi har din ansøgning senest onsdag den 31. maj 2023 kl. 9.00. Vi forventer at holde første samtaler i uge 23 med testforløb og anden samtaler i ugerne 24 eller 25.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
31-05-2023
Kviknummer
LJA-84781854
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
16-05-2023
Ansøgningsfrist
31-05-2023
Kviknummer
LJA-84781854
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed