Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger ny direktør

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2022

Vi søger en ny direktør, der med stor gennemslagskraft og vilje vil være med til at forbedre og gøre en forskel for herigennem at sikre de bedst mulige tilbud for nuværende og kommende medlemmer af Djøf. Som nyt direktionsmedlem skal du kunne navigere i en politisk ledet organisation, være med til at skabe nye målrettede services til gavn for medlemmerne - og ikke mindst brænde for den fortsatte udvikling af Djøf som en stærk spiller i samfundet.

 

Som direktør vil du få ansvaret for tre afdelinger: Marketing og Kommunikation, Djøfs Medlemsservice samt Djøfs Netværk og Arrangementer, som i alt tæller ca. 80 medarbejdere. Djøf er i gang med en større rebranding proces og står foran lanceringen, hvorfor der ligger en essentiel opgave i implementering og ikke mindst konceptualisering heraf. Medarbejderne er erfarne og fagligt velfunderede på hvert deres område. Det forventes, at den nye direktør skal være nytænkende og udvikle retningen for både den interne og eksterne kommunikation, særligt i forhold til foreningens medlemmer, i tæt samspil med den øvrige direktion. Som leder har du mangeårig erfaring med ledelse af ledere og er værdibaseret, involverende og empatisk. Personligt er du visionær og strategisk funderet med blik for helheden samt evner - og finder glæde ved - at udvikle og fastholde tillidsfulde relationer. 

 

I stillingen får du en bred kontaktflade til hele organisationen, hvilket kræver stærke strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske kompetencer samt politisk tæft.

 

Om dig

  • Du har organisatorisk overblik og en forståelse for at arbejde i en politisk ledet virksomhed.

  • Du har dokumenterede resultater inden for kommunikation og marketing samt branding af organisationer.

  • Du har solide ledelsesmæssige kompetencer, gerne supplereret med en lederuddannelse.

  • Du har gode samarbejdsevner, det falder dig naturligt med en tæt kontakt til en bred gruppe af interessenter, og du er generelt bredt orienteret om, hvad der sker i organisationen.

  • Du har indblik i arbejdet med intern kommunikation på en stor arbejdsplads, der rummer forskellige faggrupper.

  • Du er forretningsorienteret, bl.a. med sans for at tiltrække flere medlemmer på kort og langt sigt i et arbejdsmarked under forandring.

  • Du har indsigt i vigtigheden af god medlemskommunikation og den afledte værdi heraf.

  • Du har erfaring med at udvikle og positionere stærke brands.

  • Du engagerer dig i dine omgivelser, og du har fokus på trivsel, arbejdsmiljø og kompetenceudvikling.

 

Som leder får du gode muligheder for selvstændigt at videreudvikle en velfungerende organisation med dygtige og engagerede medarbejdere. Jobbet giver en enestående platform for at medvirke til at sætte dagsordenen for en af Danmarks største og mest betydningsfulde organisationer. Djøf er anerkendt som en god og attraktiv arbejdsplads, der lægger stor vægt på et stimulerende arbejdsmiljø samt høj psykologisk tryghed.

 

Vilkår

Løn og pension efter kvalifikationer.

 

Djøf ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed i samfundet. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

 

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Engagement Manager Pernille Dixen, Heidrick & Struggles, på mail pdixen@heidrick.com eller telefon +45 23821679 eller til Djøfs administrerende direktør Tomas Therkildsen på telefon +45 20428023. Læs mere om Djøf på www.djoef.dk.

 

Ansøgning

Ansøgning og cv skal sendes på ansogning@heidrick.com. Din ansøgning skal være os i hænde senest mandag den 24. januar 2022 kl. 9.00. Der gennemføres samtaler i februar 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2022
Udløber
24-01-2022
Kviknummer
LJA-83211163
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
11-01-2022
Ansøgningsfrist
24-01-2022
Kviknummer
LJA-83211163
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed