Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger mediechef til Public Affairs

Djøf

Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2019

I Djøf søger vi en initiativrig mediechef med et stærkt netværk, der kan sætte en dagsorden og gøre Djøf markant i den offentlige debat.

Vi søger en dynamisk mediechef med en bred forståelse for kommunikation på tværs af platforme. Som mediechef i Djøf bliver du ansvarlig for Djøfs politiske SoMe- og pressearbejde. Det forventes, at du tænker strategisk og kan flytte dagsordener på kort og lang sigt. Det er altafgørende, at du skubber på - og får Djøfs nye strategi til at give genlyd i omverdenen, læs mere her.

Jobbet
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med en uforudsigelig hverdag. Djøfs nye strategi sætter fokus på at bringe djøfernes kompetencer i spil for at løse samfundsproblemer. Det har Djøf eksempelvis gjort ved at nedsætte en TechDK kommission, der bruger juridiske og økonomiske kompetencer til at tæmme tech-udviklingens skyggesider. I den nærmeste fremtid lanceres nye initiativer med fokus på mangfoldighed, retssikkerhed samt at sænke tempoet i reformarbejdet, der stresser mange mennesker i deres arbejdsliv. I tillæg udruller vi i den kommende tid en ny satsning på analyser, der skal være aktuelle og relevante for politikere og presse.

Som mediechef kommer du til at spille en vigtig rolle i at få politikudspil og analyser ud over rampen og dermed aktivt være med til at forbedre Djøfs relationer med omverdenen. Du kommer til at arbejde på tværs af huset samt rådgive bestyrelser og direktion i tæt samarbejde med resten af Public Affairs-afdelingen.

Vi forventer, at du

  • Har lyst og evne til at være faglig koordinator for en SoMe-manager, pressechef samt pressestudent og/eller journalistpraktikant

  • Vil rådgive Djøfs direktion og bestyrelse i SoMe- og pressespørgsmål med stor ildhu og omhu

  • Ønsker at udvikle Djøfs daglige SoMe- og pressearbejde

  • Vil arbejde med at styrke Djøfs image sammen med resten af huset

Din profil
Vi forestiller os, at du kan sætte kryds ud for flere af disse:

  • Du er uddannet journalist eller tilsvarende

  • Du har et stærkt netværk blandt journalister, og er formidabel til at sælge historier ind i medierne

  • Du har god politisk forståelse

  • Du har erfaring med både re- og proaktivt pressearbejde

  • Du kender til politiske organisationer og formår at navigere mellem mange interessenter

  • Du er en holdspiller, der evner at få alle med og sørger for, at vi leverer resultater

Vi tilbyder
I Djøfs afdeling for Public Affairs er der mange muligheder for at præge arbejdsdagen. Du får et stort ansvar for at udvikle og skabe en ny kommunikationsstrategi for vores public affairs-arbejde. Og samtidig bliver du en central spiller i gennemførelsen af Djøfs strategi, der ønsker at bygge bro og finde løsninger på presserende samfundsproblemer.

 

Vi vægter et godt og humørfyldt samarbejde i afdelingen. Og så kan vi tilbyde en centralt beliggende arbejdsplads ved Nørreport Station og udkig over Botanisk Have.

Vilkår
Løn og pension efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef for Public Affairs Sigge Winther Nielsen på telefon 29 26 19 29 eller swn@djoef.dk. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

Ansøgningen
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest mandag den 18. marts 2019 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i ugerne 12 og 13.

95.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.


Del dette job

Kontakt
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K
Kontakt
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
18-03-2019
Kviknummer
LJA-71390251
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
18-03-2019
Kviknummer
LJA-71390251
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT og web, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Beliggenhed