Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger ledelsespolitisk rådgiver til en ny strategisk indsats indenfor ledelse og ledere

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-02-2024

Vi søger en ledelsespolitisk rådgiver til en ny og strategisk indsats på ledelsesområdet. Din hovedopgave bliver at stå i spidsen for Djøfs kommunikation i offentligheden om ledelse og i dialog med medlemmer, eksperter og kollegaer, formulere faglige og holdningsmæssige budskaber på ledelsesområdet.

Derudover skal du bl.a. være med til at drive to nye paneler: Et panel med en kreds af medlemmer og et ledelsespolitisk panel med videnskapaciteter og meningsdannere indenfor ledelse, som skal bidrage til Djøfs ledelsesindsats.

 

Du ansættes i afdelingen Marketing, Kommunikation og Politik. Afdelingen består af ca. 30 kommunikatører og politiske konsulenter.

 

Det er en nyoprettet stilling, og du bliver samtidig en del af en ny tværgående organisering på ledelsesområdet med en programchef i spidsen og kollegaer fra forskellige afdelinger. Det er derfor vigtigt, at du trives med at løfte opgaver i tværgående samarbejder, og at du har lyst til at løfte indsatserne bredt i den nye organisering og bidrage til, at Djøf bevæger sig i den ønskede retning og udvikler en solid og anerkendt position på ledelsesområdet.

 

Du skal sammen med os lykkes med at:

 • Styrke Djøfs kommunikation i offentligheden om ledelse både ved selv at agerer som ekspert og talsperson og ved at rådgive Djøfs formænd og bestyrelse.

 • I samarbejde med kollegaer gøre det let for Djøfs medlemmer at holde sig opdateret ledelsesfaglighed og om den aktuelle ledelsesdebat.    

 • Udarbejde taler indenfor ledelse og med forståelse for talerens afsæt og målgruppen.

 • Drive paneler, som skal bidrage med erfaringer, betragtninger og faglig viden om ledelse. 

 • I samarbejde med vores analyseafdeling gennemføre undersøgelser blandt medlemmerne og undersøgelser i det ledelsespolitisk panel, der giver indsigt i ledelsesproblematikker, -tendenser og -udvikling med henblik på at kvalificere Djøfs ledelsesfundment og den offentlige debat om ledelse.

Vi har brug for en erfaren ledelsespolitisk rådgiver, der: 

 • Er særdeles god til at kommunikere. Du skal både kunne bidrage til at udvikle nuancerede ledelsesfaglige holdninger og samtidigt kunne skarpvinkle budskaber om ledelse til den brede offentlighed, når det er nødvendigt.

 • Kan identificere dilemmaer og faldgruber og finde en tydelig linje i Djøfs kommunikation på ledelsesområdet.

 • Kan rådgive Djøfs formænd/bestyrelser i kommunikationen om ledelse, og også selv være talsperson på vegne af organisationen.

 • Har et stærkt ledelsesfagligt fundament at stå på, herunder også de organisatoriske rammer og vilkår, som ledelse bedrives indenfor og de udfordringer, der er. Du behøver ikke selv have været leder, men du skal have en faglig indsigt i ledelsesområdet og lyst til at dykke ned i området.

 • Særdeles god til at samarbejde om både drifts- og udviklingsopgaver.

 • Har drive og er resultatorienteret og med gennemslagskraft, kan udfordre og samtidigt skabe tillidsfulde relationer på alle niveauer i organisationen.

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for f.eks. kommunikation eller samfundsvidenskab.

Bliv en del af et Djøf i rivende udvikling

I Djøf er vi optaget af at understøtte vores medlemmer og varetage deres interesser.  Vi forhandler løn og arbejdsvilkår, rådgiver og bistår med ansættelser og afholder arrangementer, netværk og kurser. 

 

Som arbejdsplads har Djøf fokus på faglighed, en høj grad af tryghed og kollegaer, der brænder for deres arbejde.

 

Djøf er en rummelig arbejdsplads med højt til loftet. Vi har tillid til hinanden og er optaget af, at vi trives og har en god balance mellem arbejde og fritid.

 

Som ledelsespolitisk rådgiver i Djøf kan vi tilbyde dig

 • at være med til at udvikle Djøfs rolle og position på ledelsesområdet, i offentligheden og til gavn for medlemmerne.

 • at være med til at opbygge en tværgående organisation og et godt fagligt og socialt fællesskab på tværs om opgaveløsningen

 • at blive en del af både et inspirerende kommunikationsfagligt fællesskab og et ledelsesfagligt.

 • at blive del af en organisation, der har fokus på udviklingen af samfundet, og som vil gøre en forskel hver eneste dag.

Som ansat i Djøf kan du glæde dig til

 • attraktive løn- og ansættelsesvilkår

 • god lokation med to minutters gang til Nørreport Station og Kongens Have

 • god balance mellem arbejde og fritid samt et godt arbejdsmiljø, hvor vi vil hinanden

 • mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet

 • betalt frokostpause og en god vegetarvenlig frokostordning

 • andre attraktive vilkår fx sundhedsforsikring, forlænget periode med fuld løn under barsels-/forældreorlov, fleksibel pensionsordning, frihed til børns sygedage, omsorgsdage mm.

Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Det med små

Stillingen er fuld tid med 37 timer om ugen inkl. frokostpause og start senest 1. maj 2024.

 

Din arbejdsplads vil være i Djøf på Nørreport i København. Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler/overenskomst.

 

Lyder det som et match?

Er du endnu ikke helt sikker, kan du kontakte afdelingschef Kirsten Marie Kristensen kmk@djoef.dk (tlf. 23969192) eller programchef for ledelse og ledere Solvejg Schultz-Jakobsen sja@djoef.dk (tlf.31727458)  

 

Er du allerede overbevist, så send din ansøgning og cv via ansøgningslinket her på siden.

 

Du kan være med, hvis vi har din ansøgning senest onsdag d. 28. februar 2024. Vi forventer at holde første samtaler d. 7-8. marts med testforløb i uge 11 og anden samtaler i uge 12.

 

I Djøf arbejder vi på at skabe et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmarked. Hjælp os med at fokusere på dine færdigheder og dit potentiale ved at undlade oplysninger som navn, køn, alder eller billede i dit CV og ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-02-2024
Udløber
28-02-2024
Kviknummer
LJA-85310372
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
02-02-2024
Ansøgningsfrist
28-02-2024
Kviknummer
LJA-85310372
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed