Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger engageret netværkspilot på RUC og KU (10 timer/ugen)

Djøf

Indrykket
21-06-2019

I Djøfs Netværk og Arrangementer søger vi en udadvendt netværkspilot med kæmpe drive, smag for den gode arrangementsoplevelse, stærke kommunikationsevner og et godt blik for, hvad der motiverer vores dygtige aktive medlemmer.

 

Jobbet

Netværkspilotens opgave er at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter i universitetsbyerne. En del af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores aktive medlemmer, og det er netværkspilotens opgave at inspirere, koordinere og understøtte aktivitetsarbejdet. Som netværkspilot er du således bindeled mellem og facilitator for engagerede medlemmer og fungerer som rådgiver og inspirator.

Du bliver ansat i København på RUC og KU og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende ved at iværksætte, udvikle, afholde og understøtte nytænkende og udviklende arrangementer til Djøfs medlemmer på studiestederne.

 • Du udvikler aktiviteter ud fra Djøfs strategiske indsatsområder. Af og til står du også for den praktiske afvikling af aktiviteter på studiestedet.

 • Du formidler mulighederne for at hente puljemidler til ideer samt uddele aktivitetsstøtte, modtage og give feedback på puljeansøgninger. Det falder dig naturligt at være rammesættende og kunne styrke motivationen.

 • Du har i høj grad mod på at lave opsøgende arbejde. Du kan både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til aktive medlemmer og gode samarbejdspartnere.

 

Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde og er i gang med en længerevarende uddannelse inden for Djøf-området - gerne på bachelorniveau på RUC.

 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement og kan føre idéer ud i livet.

 • Du er praktiker til fingerspidserne, kan skabe overblik, løse opgaver og gør det med et smil.

 • Du er selvkørende, men med en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

 • Du er kompetent og struktureret som person, du har let ved at inspirere og skabe gejst og motivation, du kan sætte rammer, være praktisk, og sørge for at de gode historier bliver fortalt og delt.

 

Vi tilbyder

 • Dig en nøglerolle i at få Djøfs strategi på studenterområdet til at lykkes. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med de lokale aktive medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat, hvorfra den daglige ledelse udgår.

 • Mulighed for at arbejde selvstændigt med et stort og vigtigt ansvar og mulighed for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, massekommunikation og eventmageri.

 • Et job hvor du virkeligt kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan få sparring og netværk blandt gode kollegaer fra hele landet.

 • Studiejobbet der styrker dine kommunikations- og projektledelsesevner, giver et kæmpe netværk af dygtige mennesker, kollegaer og aktive medlemmer uden sidestykke.

 

Vilkår

Timelønnen er 153,38 kr. Med en gennemsnitlig arbejdstid på 10 timer om ugen, udgør den faste månedsløn 6.646,30 kr. pr. måned.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Line Merete Høj på telefon 3395 9971. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Vi holder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt.

 

95.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-06-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74175947
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
21-06-2019
Ansøgningsfrist
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74175947
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed