Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger engageret netværkspilot på Københavns Universitet - KU (10 timer/ugen)

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-10-2021

Jobbet

Vores erfarne netværkspilot slutter sin uddannelse, og derfor søger vi en ny på Københavns Universitet.

Som netværkspilot er din primære opgave at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter på KU. Størstedelen af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores medlemmer, og det er din opgave at inspirere, koordinere og understøtte aktivitetsarbejdet. Du er således bindeled mellem og facilitator for engagerede medlemmer og fungerer som rådgiver og inspirator.

Du bliver ansat i København på KU og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende.

 • Du støtter op om medlemmernes arrangementer og aktiviteter og være med til at udvikle nye ud fra Djøfs strategiske indsatsområder.

 • Af og til står du for den praktiske afvikling, og det er vigtigt, at du kan skabe overblik, løse opgaver og gøre det med et smil.

 • For at sikre at vi har en portefølje af aktiviteter for alle vores studerende medlemmer på KU, skal du arbejde opsøgende. Du skal både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til medlemmer og foreninger på KU.

 • Du har sans for kommunikation, da det er en essentiel del af jobbet hele tiden at være i kontakt med medlemmer, kollegaer og foreninger.

 • Du skal også formidle mulighederne for at hente puljemidler til idéer samt uddele aktivitetsstøtte, modtage og give feedback på puljeansøgninger.

 

Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde.

 • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for Djøf-området - helst på bachelorniveau på KU.

 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement og kan føre idéer ud i livet.

 • Det falder dig naturligt at være rammesættende og styrke motivationen.

 • Du er selvkørende og struktureret med en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

 • Du har flair for kommunikation og forstår at kommunikere klart ud til forskellige målgrupper.

 

Vi tilbyder

 • Dig en nøglerolle i at få Djøfs strategi på studenterområdet til at lykkes. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat, hvorfra den daglige ledelse udgår.

 • Et studiejob med fleksible arbejdstider, mulighed for at arbejde selvstændigt og for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, oplæg og eventmageri.

 • En stilling, hvor du kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan få sparring og netværk blandt gode kollegaer fra hele landet.

 • Studiejobbet der styrker dine kommunikations-, organiserings- og projektledelsesevner.

 

Vilkår

Som netværkspilot ansættes du i Djøfs Netværk og Arrangementer i studenterteamet til 10 timer om ugen. Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 157,54 kr.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Linea Bering på telefon 31 44 27 33. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest søndag den 7. november 2021. Vi afholder samtaler i uge 46 med forventet jobstart onsdag den 1. december 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-10-2021
Udløber
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82816753
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Praktisk information
Indrykket
14-10-2021
Ansøgningsfrist
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82816753
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed