Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger engageret netværkspilot på Københavns Universitet (10 timer/ugen)

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-01-2020

Jobbet

Vores erfarne netværkspilot slutter nu sin uddannelse, og derfor søger vi en ny på Københavns Universitet.

Som netværkspilot, er din primære opgave at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter på Københavns Universitet. Størstedelen af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores medlemmer, og det er din opgave at inspirere, koordinere og understøtte aktivitetsarbejdet. Du er således bindeled mellem og facilitator for engagerede medlemmer og fungerer som rådgiver og inspirator.

Du bliver ansat på Københavns Universitet og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende ved at iværksætte, udvikle, afholde og understøtte nytænkende og udviklende arrangementer til Djøfs medlemmer på Københavns Universitet.

 • Du skal udvikle aktiviteter ud fra Djøfs strategiske indsatsområder. Af og til står du også for den praktiske afvikling af aktiviteter på studiestedet.

 • Arbejdet er praktisk, og det er vigtigt, at du kan skabe overblik, løse opgaver og gøre det med et smil.

 • Du skal formidle mulighederne for at hente puljemidler til idéer samt uddele aktivitetsstøtte, modtage og give feedback på puljeansøgninger. Det falder dig naturligt at være rammesættende og kunne styrke motivationen.

 • Arbejdet er også opsøgende. Du skal både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til medlemmer og foreninger på Københavns Universitet.

 

Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde og er i gang med en længerevarende uddannelse inden for Djøf-området - gerne på bachelorniveau på Københavns Universitet.

 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement, og du er god til at arbejde strategisk med arrangementskoordinering.

 • Du er selvkørende, proaktiv, kan skabe overblik og har en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

 • Du er kompetent og struktureret som person, du har let ved at inspirere og skabe gejst og motivation, du kan sætte rammer, være praktisk og sørge for at de gode historier bliver fortalt og delt.

 

Vi tilbyder

 • Dig en nøglerolle i at få Djøfs strategi på studenterområdet til at lykkes. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat, hvorfra den daglige ledelse udgår.

 • Mulighed for at arbejde selvstændigt og for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, oplæg og eventmageri.

 • Et job, hvor du virkeligt kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan få sparring og netværk blandt gode kollegaer fra hele landet.

 • Studiejobbet der styrker dine kommunikations- og projektledelsesevner, giver et stort netværk af dygtige mennesker, kollegaer og aktive medlemmer uden sidestykke.

 

Arbejdstid og løn

Som netværkspilot ansættes du i Djøfs Netværk og Arrangementer i studenterteamet til 10 timer om ugen.

 

Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 154,66 kr.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Line Merete Høj på telefon 3395 9971. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest mandag den 24. februar kl. 9. Vi forventer at holde samtaler i uge 9 og ansættelsesstart 1. april.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-01-2020
Udløber
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79030908
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
23-01-2020
Ansøgningsfrist
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79030908
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Beliggenhed