Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger engageret netværkspilot på CBS - Copenhagen Business School (10 timer/ugen)

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-10-2021

Jobbet

Som netværkspilot er din primære opgave at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter på CBS. Størstedelen af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores medlemmer, og det er din opgave at inspirere, koordinere og understøtte dem i aktivitetsarbejdet. Du er således bindeled mellem - og facilitator for engagerede medlemmer og Djøf.

 

Du bliver ansat i København på CBS og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende ved at understøtte, udvikle og afholde inspirerende arrangementer til Djøfs studerende medlemmer.

 • Du skal støtte op om medlemmernes arrangementer og aktiviteter. Og være med til at udvikle nye ud fra Djøfs strategiske indsatsområder.

 • Af og til står du også for den praktiske afvikling, og det er vigtigt, at du kan skabe overblik, løse opgaver og gøre det med et smil.

 • For at sikre at vi har en portefølje af aktiviteter for alle vores studerende medlemmer på CBS, skal du arbejde opsøgende. Du skal både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til medlemmer og foreninger på CBS.

 • Du skal også formidle mulighederne for at hente puljemidler til idéer samt uddele aktivitetsstøtte, modtage og give feedback på puljeansøgninger.

 

Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde.

 • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for Djøf-området - helst på bachelorniveau på CBS.

 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement og kan føre idéer ud i livet.

 • Det falder dig naturligt at være rammesættende og styrke motivationen.

 • Du er selvkørende og struktureret med en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

 

Vi tilbyder

 • Dig en nøglerolle i at få Djøfs strategi på studenterområdet til at lykkes. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat, hvorfra den daglige ledelse udgår.

 • Et studiejob med fleksible arbejdstider, mulighed for at arbejde selvstændigt og for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, oplæg og eventmageri.

 • En stilling, hvor du kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan få sparring og netværk blandt gode kollegaer fra hele landet.

 • Studiejobbet der styrker dine kommunikations-, organiserings- og projektledelsesevner.

 

Vilkår

Som netværkspilot ansættes du i Djøfs Netværk og Arrangementer i studenterteamet til 10 timer om ugen. Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 157,54 kr.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Linea Bering på telefon 31 44 27 33. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 20. oktober 2021 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler 25. og 26. oktober 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2021
Udløber
20-10-2021
Kviknummer
LJA-82741591
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Praktisk information
Indrykket
01-10-2021
Ansøgningsfrist
20-10-2021
Kviknummer
LJA-82741591
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed