Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger engageret netværkspilot på Aarhus Universitet (15 timer/ugen)

Djøf

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-09-2018

I Djøfs Netværk og Arrangementer søger vi en udadvendt netværkspilot med kæmpe drive, smag for den gode arrangementsoplevelse, stærke kommunikationsevner og et godt blik for, hvad der motiverer vores dygtige aktive medlemmer.

Jobbet
Netværkspilotens opgave er at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter i universitetsbyerne. En del af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores aktive medlemmer, og det er netværkspilotens opgave at inspirere, koordinere og understøtte aktivitetsarbejdet. Som netværkspilot er du således bindeled mellem og facilitator for engagerede medlemmer og fungerer som rådgiver og inspirator.

Du bliver ansat i Aarhus på enten Fuglesangs Allé eller Bartholins Allé og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende ved at iværksætte, udvikle, afholde og understøtte nytænkende og udviklende arrangementer til Djøfs medlemmer på studiestederne.

Jobbet består konkret i:

 • Udvikling af aktiviteter ud fra Djøfs strategiske indsatsområder. Af og til vil der også være praktisk afvikling af aktiviteter på studiestedet.

 • Uddeling af puljemidler ved at modtage ansøgninger og give feedback ud fra vores temaer og principper som er bærende for uddeling af støttemidler. Det kræver god struktur, overblik og forståelse for at løse praktiske opgaver med et smil.

 • Opsøgende arbejde som planlægges strategisk ud fra behov hos vores medlemmer i Aarhus. På samme tid er det vigtigt at vedligeholde stærke relationer til aktive medlemmer og gode samarbejdspartnere.

Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde og er i gang med en længerevarende uddannelse inden for Djøf-området - gerne på bachelorniveau på Aarhus Universitet.

 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement og kan føre idéer ud i livet.

 • Du er selvkørende, men med en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

 • Du er kompetent og struktureret som person, du har let ved at inspirere og skabe gejst og motivation, du kan sætte rammer, være praktisk, og sørge for at de gode historier bliver fortalt og delt.

Vi tilbyder

 • Et job hvor du er med til at skabe et bedre studiemilø for vores 23.000 medlemmer på universiteterne. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med de lokale aktive medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat.

 • Mulighed for at arbejde selvstændigt med et stort og vigtigt ansvar og mulighed for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, massekommunikation og eventmageri.

 • Et job, hvor du virkelig kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan får konkret erfaring med relationsdannelse og vedligeholdelse.

 • Studiejobbet der styrker dine kommunikations- og projektledelsesevner, giver et kæmpe netværk af dygtige kolleger og aktive medlemmer uden sidestykke.

Vilkår
Netværkspiloten ansættes i Djøf Netværk og Arrangementer i studenterteamet til 15 timer om ugen. Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 139,62 kr.

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Line Merete Høj på telefon 3395 9971. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

Ansøgningen
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest fredag den 5. oktober kl. 09.00. Vi forventer at holde samtaler 10. oktober.

93.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

 

Del dette job

Kontakt
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K
Kontakt
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
05-10-2018
Kviknummer
LJA-65515215
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

reMarkable

Kemneren, Bergen kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
05-10-2018
Kviknummer
LJA-65515215
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration, Kommunikation og medier
Beliggenhed