Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger en politisk konsulent til Public Affairs

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-11-2020

Djøf søger en faglig stærk og energisk politisk konsulent til Public Affairs. Du skal kunne tænke strategisk, være analytisk stærk og evne at se, hvordan Djøf kan markere sig politisk både i morgen og på længere sigt. Du bliver en del af en afdeling med store ambitioner, som sætter samarbejde og godt kollegaskab højt.

 

Som politisk konsulent i Public Affairs skal du være med til at styrke Djøfs politiske interessevaretagelse. Derfor er det afgørende, at du går på arbejde for at gøre en forskel, at du motiveres af at skabe resultater, og at du trives med at bygge relationer til kolleger, politikere, embedsmænd, eksperter og andre samarbejdspartnere.

 

Vi forestiller os, at du:

 • Er initiativrig og har mange ideer.

 • Har en god politisk næse.

 • Evner at tænke i konkrete handlinger og udarbejde politikudspil.

 • Tænker analytisk og kan arbejde med komplekse data.

 • Elsker at samarbejde med dine kolleger.

 • Er grundig og evner både at igangsætte og afslutte projekter/opgaver.

 • Har erfaring med medier.

 • Kan omsætte ambitioner til resultater.

 

Og så forventer vi, at du:

 • Tænker originalt og kan lære os noget nyt.

 • Både kan arbejde selvstændigt og i teams.

 • Kan drive og udvikle projekter og processer med mange interessenter. Både dem med langt aftræk og dem, der skal eksekveres på kort tid.

 • Har erfaring med og lyst til at udvikle dig inden for flere elementer i public affairs-disciplinens værktøjskasse; politisk interessevaretagelse, mediestrategi, PR-indsatser, digital interessevaretagelse, policyarbejde eller politisk kampagnearbejde.

 

Om Djøf

Djøf er i rivende udvikling og har for nylig budt medlem nummer 100.000 velkommen.

 

Vi repræsenterer samfundsvidenskabelige problemknusere i både den private og offentlige sektor, der er afgørende, når de store udfordringer skal løses. Og som hver dag knokler for at udvikle Danmark til gavn for alle.

 

Djøferne spiller en stor rolle i det politiske maskinrum, i udviklingen af fremtidens offentlige sektor, i den grønne omstilling og i en stribe af landets største virksomheder i det private erhvervsliv.

 

I Djøf har vi lavet en ny strategi: Form fremtiden sammen.

 

Vores ambition er at få samfundet til at finde sammen - i fælles interesse og på tværs af forskelligheder. Og at sætte dagsordenen i spørgsmål med stor betydning for både djøferne og samfundet.

 

Arbejdet er allerede i fuld gang. Både når det kommer til ligestilling, teknologiens betydning for samfundet, retssamfund/jura og forvaltningspolitik. Du skal hjælpe os med at tage de næste skridt.

 

Om Public Affairs i Djøf

I Public Affairs omsætter vi strategi til resultater og synlighed.

 

Vi har blandt andet nedsat Djøfs TechDK Kommissionen, der tackler skyggesiderne ved det teknologiske samfund, Djøfs Jurapanel, der kvalificerer den offentlige debat med stærke juridiske indsigter, Djøfs Ligestillingskomité, der arbejder med konkrete forslag til, hvordan vi sikrer ligestilling i alle livets faser, og Djøfs Corona Task Force, der sætter spot på demokrati, frihed og rettigheder under og efter coronakrisen.

 

Vi arbejder målrettet med uddannelses-, arbejdsmarkeds- og erhvervspolitik. Vi er med helt inde i maskinrummet, når fremtidens offentlige sektor bliver formet. Og så er vi godt i gang med at udarbejde en ny, grøn strategi.

 

Vi tilbyder

 • Rig mulighed for at præge arbejdsdagen.

 • Et stort ansvar og mulighed for at forme og udvikle vores medieindsats.

 • En fagligt udfordrende hverdag i et højt tempo i en afdeling og et hus fyldt med dygtige eksperter.

 • En centralt beliggende arbejdsplads tæt på Nørreport Station.

 • Og så vi vægter et godt og humørfyldt samarbejde med hele huset.

 

Vilkår

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chef for Public Affairs Jakob Stig Jørgensen på telefon 29 70 94 95. Alternativt kan du kontakte politisk chef, Esben Dahl Sørensen på eds@djoef.dk. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest mandag den 23. november 2020 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 49 og 50.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2020
Udløber
23-11-2020
Kviknummer
LJA-81346930
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Lægemiddelstyrelsen

Børne- og Undervisningsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
04-11-2020
Ansøgningsfrist
23-11-2020
Kviknummer
LJA-81346930
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed