Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger en engageret netværkspilot på Syddansk Universitet (15 timer/ugen)

Djøf

Odense, Fyn

Indrykket
12-05-2022

Vi søger dig som har smag for den gode arrangementsoplevelse, er udadvendt, har et kæmpe drive, stærke kommunikationsevner og et godt blik for, hvad der motiverer frivillige.

Jobbet

Som netværkspilot, er din primære opgave at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter på SDU. Størstedelen af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores medlemmer, og det er din opgave at inspirere, koordinere og understøtte aktivitetsarbejdet. Du er således bindeled mellem, og facilitator for engagerede medlemmer og Djøf.

Du bliver ansat i Odense på SDU og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende ved at understøtte, udvikle og afholde inspirerende arrangementer til Djøfs studerende medlemmer. En del af jobbet består også i at facillitere Djøfs studerende netværk i Odense, hvilket er en gruppe frivillige studerende der mødes om at lave faglige arrangementer.

Dine arbejdsopgaver som netværkspilot på SDU

 • Du skal støtte op om medlemmernes arrangementer og aktiviteter. Og være med til at udvikle nye ud fra Djøfs strategiske indsatsområder.
 • Af og til står du også for den praktiske afvikling, og det er vigtigt, at du kan skabe overblik, løse opgaver og gøre det med et smil.
 • For at sikre at vi har en portefølje af aktiviteter for alle vores studerende medlemmer i Odense, skal du arbejde opsøgende. Du skal både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til medlemmer og foreninger på SDU.
 • Du skal også formidle mulighederne for at hente puljemidler til idéer samt uddele aktivitetsstøtte, modtage og give feedback på puljeansøgninger. Det falder dig naturligt at være rammesættende og styrke motivationen.

Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde.
 • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for Djøf-området - helst på bachelorniveau på SDU.
 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement og kan føre idéer ud i livet.
 • Du er selvkørende og struktureret med en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

Bliv en del af et Djøf i rivende udvikling

Djøf er en organisation i udvikling, hvor vi hver dag øver os i at være mere modige og eksperimenterende. Og hvor vi gerne vil åbne os mere mod omverdenen for at hente inspiration og viden og teste nye ting af.

Vi vokser og er i gang med en spændende udvikling. Nu mangler vi bare dig.

Som netværkspilot kan vi tilbyde dig

 • en nøglerolle i at få Djøfs strategi på studenterområdet til at lykkes. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat, hvorfra den daglige ledelse udgår
 • et studiejob med fleksible arbejdstider, mulighed for at arbejde selvstændigt og for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, oplæg og eventmageri
 • en stilling, hvor du kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan få sparring og netværk blandt gode kollegaer fra hele landet
 • studiejobbet der styrker dine kommunikations- og projektledelsesevner.

Som ansat i Djøf kan du glæde dig til

 • et fleksibelt studiejob med plads til både studie, arbejde og fritid
 • et spændende tværfagligt miljø med et solidt sammenhold
 • at være en del af en stærk organisation i udvikling og vækst
 • attraktive løn- og ansættelsesvilkår
 • op til 6 ekstra fridage om året og fri på andre udvalgte dage i året.

Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

Det med småt

Som netværkspilot ansættes du i Djøfs Netværk og Arrangementer i studenterteamet til 15 timer om ugen. Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 160.33 kr.

Vi ønsker, at du begynder i jobbet 1. august 2022, hvor der vil være oplæring og overlevering.

Lyder det som et match?

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Line M. Høj på telefon 33 95 99 71.

Er du allerede overbevist, så send din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Du kan være med, hvis vi har din ansøgning senest torsdag den 9. juni 2022 kl. 12.00. Vi holder samtaler tirsdag den 14. juni 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83606043
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Praktisk information
Indrykket
12-05-2022
Ansøgningsfrist
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83606043
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed