Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger digital marketingkonsulent til barselsvikariat

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-10-2020

Du får ansvaret for at udvikle, planlægge og eksekvere markedsføring af selve medlemskabet til en ambitiøs og højtuddannet målgruppe. Målet er at øge kendskabet til Djøf og motivere flere erhvervsaktive til at blive medlem af Djøf.

 

Jobbet

Der er tale om et alsidigt job, hvor du arbejder med medlemshvervning, markedsføring og branding af Djøf i tæt samarbejde med specialister i marketing og kommunikationsafdelingen samt kollegaer i salgsafdelingen.

 • Udvikling af koncepter, kampagner og markedsrettede indsatser i samarbejde med chefer og kolleger fra salgsafdelingen. Du bidrager blandt andet med indsigt i målgruppen, budskaber, brugerrejser og hvilke medier, der er de rette til de forskellige opgaver.

 • Udarbejdelse af marketingplaner, igangsætning af opgaver og styring af leverancer. Du har ansvar   for opgaven fra A-Z men er dygtig til at bruge forskellige specialister i afdelingen som fx SoMe manager, grafiker, web- og mailteam.

 • Optimering af Djøfs løbende medlemshvervning og leadgenerering målrettet erhvervsaktive. Du bidrager med analyser, indsigter og anbefalinger, der kan øge effekten af markedsføring.   

 • Udarbejdelse af effektive kampagner og aktiviteter, der understøtter Djøfs brandfortælling. Du har forståelse for Djøfs brand, og sikrer at både brandfortælling og effekt tænkes ind i udviklingen af marketing og kommunikationsløsninger.

 • Optimering af djoef.dk for at øge konverteringsraten i samarbejde med webspecialister og salgsafdelingen. Du bidrager med din viden og erfaring om webmåling og konverteringsoptimering.

Din profil

 • Du har flere års erfaring med at lede både større og mindre kampagner, der kræver involvering af kolleger og nogle gange både reklame- og mediebureau.

 • Du har praktisk erfaring med både offline og online markedsføring, kan skabe synergi mellem kanalerne og styre medieplanlægningen.

 • Du er analytisk stærk og vant til at arbejde med effektmål, data og rapportering af disse.

 • Du skal være selvkørende, målrettet og struktureret.

 • Du bygger relationer og bidrager til et stærkt samarbejde på tværs af organisationen.

 • Du har praktisk erfaring med at udarbejde value propositions, og det er en fordel, hvis du selv kan skrive sælgende tekster.

 • Du har en relevant videregående uddannelse inden for markedsføring.

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt og udviklende job, hvor hele salgs- og markedsføringspaletten skal i spil, når vi markedsfører Djøf til en højtuddannet målgruppe.

 • En organisation med stort fokus på faglighed, kvalitet i opgaveløsningen og høj eksekveringskraft.

 • Et job med mange interessenter og et stærkt tværorganisatorisk samarbejde. 

Vilkår

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte marketing- og kommunikationschef Lotte Braagaard på telefon 28 34 32 36. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden Din ansøgning skal være modtaget senest fredag den 13. november kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og 48.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-10-2020
Udløber
13-11-2020
Kviknummer
LJA-81328310
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
30-10-2020
Ansøgningsfrist
13-11-2020
Kviknummer
LJA-81328310
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed