Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger 2 engagerede netværkspiloter på Aarhus Universitet (15 timer/ugen)

Djøf

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-04-2021

Jobbet

Vores erfarne netværkspiloter skal i praktik, og derfor søger vi to nye på Aarhus Universitet.

Som netværkspilot er din primære opgave at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter på Aarhus Universitet. Størstedelen af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores medlemmer, og det er din opgave at inspirere, koordinere og understøtte aktivitetsarbejdet. Du er således bindeled mellem og facilitator for engagerede medlemmer og fungerer som støtte, rådgiver og inspirator.

Du bliver ansat i Aarhus på Aarhus Universitet enten tilkoblet Bartholins Allé eller Fuglsangs Allé og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende. Det gør du ved at understøtte nytænkende og udviklende arrangementer til Djøfs studerende medlemmer i Aarhus. Nogle gange skal du også iværksætte, udvikle og afholde aktiviteter selv.

 • Du skal støtte op om medlemmernes arrangementer og aktiviteter. Og være med til at udvikle nye ud fra Djøfs strategiske indsatsområder.

 • Af og til står du også for den praktiske afvikling, og det er vigtigt, at du kan skabe overblik, løse opgaver og gøre det med et smil.

 • For at sikre at vi har en portefølje af aktiviteter for alle vores studerende medlemmer i Aarhus, skal du arbejde opsøgende. Du skal både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til medlemmer og foreninger på Aarhus Universitet.

 • Du skal også formidle mulighederne for at hente puljemidler til idéer samt uddele aktivitetsstøtte, modtage og give feedback på puljeansøgninger. Det falder dig naturligt at være rammesættende og kunne styrke motivationen.

 

Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde og er i gang med en længerevarende uddannelse inden for Djøf-området - gerne på bachelorniveau på Aarhus Universitet.

 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement og kan føre idéer ud i livet.

 • Du er selvkørende med en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

 • Du er kompetent og struktureret som person, du har let ved at inspirere og skabe gejst og motivation.

 • Du kan sætte rammer, være praktisk, og sørge for at de gode historier bliver fortalt og delt.

 

Vi tilbyder

 • Dig en nøglerolle i at få Djøfs strategi på studenterområdet til at lykkes. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat, hvorfra den daglige ledelse udgår.

 • Et studiejob med fleksible arbejdstider, med mulighed for at arbejde selvstændigt og for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, oplæg og eventmageri.

 • En stilling, hvor du virkelig kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan få sparring og netværk blandt gode kollegaer fra hele landet.

 • Studiejobbet der styrker dine kommunikations- og projektledelsesevner, giver et stort netværk af dygtige mennesker, kollegaer og aktive medlemmer uden sidestykke.

 

Vilkår

Som netværkspilot ansættes du i Djøfs Netværk og Arrangementer i studenterteamet til 15 timer om ugen. Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 155,82 kr.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Line Merete Høj på telefon 33 95 99 71. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 5. maj 2021 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler mandag den 10. maj 2021 og tirsdag den 11. maj 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2021
Udløber
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81964727
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Praktisk information
Indrykket
15-04-2021
Ansøgningsfrist
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81964727
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed