Gem annonce

Divisionsdirektør til Vejdirektoratet med ansvar for økonomi, digitalisering og intern service

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2020

Har du bred ledelsesmæssig erfaring, og kan du skabe værdifulde resultater gennem andre indenfor økonomi, digitalisering og intern service? Kan du lede udvikling og forandringer og samtidig sikre driften? Vi søger en ressourcedirektør, der vil være med til at indfri vores ambitiøse mål for digitalisering og effektiv styring af Vejdirektoratet.

 

Dine ansvarsområder

Med udgangspunkt i målet om en bæredygtig udvikling arbejder vi i Vejdirektoratet på, at mennesker og gods kommer nemt og sikkert frem. Ambitionerne er store, og du skal være med til sikre en fortsat udvikling og digitalisering af en organisation, der er kendt for at levere kvalitet indenfor aftalt tid og økonomi. Vi tror på, at der findes yderligere gevinster ved øget digitalisering, og vi ønsker at være blandt de bedste til økonomistyring i staten. Derved kan vi skabe bedre vej for pengene.

 

Som ressourcedirektør skal du være med til at indfri disse mål gennem fortsat udvikling og sikker drift af vores Ressourcedivision, der omfatter områderne Økonomi, Digitalisering og IT, samt Intern Service. Sammen med den øvrige direktion vil du indgå i den overordnede ledelse af Vejdirektoratet.

 

Ressourcedivisionen arbejder på fælles understøttende løsninger på tværs af Vejdirektoratet, og bidrager aktivt til den løbende udvikling med ekspertise særligt indenfor digitalisering i projekter, der er forankret i andre dele af Vejdirektoratet. Du har det samlede overordnede ansvar for divisionens ca. 100 medarbejdere og 12 ledere. Du har et direkte ledelsesansvar for to områdechefer og for afdelingslederen af Intern Service.

 

Inden for digitalisering og IT er vi godt i gang med en række store initiativer og investeringer, som er forudsætningen for, at vi kan opnå effektiviseringer og tværgående brug af data. Samtidig har vi en løbende opgave med at sikre en effektiv og sikker IT-understøttelse af samtlige Vejdirektoratets aktiviteter.

 

Vejdirektoratets økonomi er på ca. 4. mia. kr. årligt, og er styringsmæssigt kompleks, da den omfatter mange forskellige typer opgaver og finansieringskilder, samt flere typer regnskabsaflæggelser. En af de centrale opgaver er at sikre en fortsat god styring, men også en fortsat udvikling af styringen.

 

Intern Service varetager koordineringen af facility management på vores syv tjenestesteder fordelt i hele landet. Vejdirektoratet køber ydelser til vores kontorer via den centrale statslige aftale. Derudover drifter afdelingen Vejdirektoratets omstilling, trykkeri og biler.

 

Fælles for enhederne er et kontinuerligt fokus på en opgavevaretagelse, der understøtter hele Vejdirektoratet gennem forståelse for organisationens behov og via løbende optimering af processer.

 

Din profil

  • Du har en akademisk baggrund og en dokumenteret bred ledelsesmæssig erfaring. Du tænker i politiske og samfundsmæssige dagsordner og har en resultatorienteret tilgang til dit arbejde.

  • Du mestrer kunsten at lede ledere, at sikre sammenhæng i opgaveleverancerne og har en stærk analytisk evne til at kunne sætte dig ind i og håndtere komplekse problemstillinger.

  • Du er nysgerrig på digitale muligheder og kan inspirere dine medarbejdere til at være innovative og løsningsorienterede, når vi sammen skal skabe fremtidens digitale Vejdirektorat.

  • Du har empati og kan skabe gode samarbejdsrelationer både eksternt og internt i en organisation med mange fagkulturer. Du har en evne til at træffe beslutninger, og du kan kommunikere klart og tydeligt.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 2. Ansættelse sker på åremålsvilkår, og der er tilknyttet præstationsløn til stillingen. Afhængig af kvalifikationer og erfaring er der mulighed for at forhandle tillæg.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vejdirektør Jens Holmboe på mobil 7244 3620.

 

Er du interesseret

Send din ansøgning senest søndag den 19. april 2020. Vi forventer at afholde samtaler den 30. april og 1. maj. Vi anvender test i forbindelse med samtalerne.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Ansøg via link eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
19-04-2020
Kviknummer
LJA-79929804
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2020
Ansøgningsfrist
19-04-2020
Kviknummer
LJA-79929804
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce