|   
Gem annonce

Direktør til Socialstyrelsen

Socialstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
07-09-2020

Socialstyrelsen arbejder for en vidensbaseret socialpolitik, der både skaber positive forandringer for det enkelte menneske og for samfundet i bredere forstand.

Social- og Indenrigsministeriet søger netop nu en strategisk topchef, som vil stå i spidsen for Socialstyrelsen, herunder sikre et fremtidigt større fokus på en hurtigere og mere effektiv implementering af virksomme metoder, en mere datainformeret social indsats samt udbredelse og forankring af investeringstankegangen i tæt dialog med styrelsens ansatte samt øvrige samarbejdspartnere og interessenter til gavn for borgerne.

Om dig

Du er en markant leder med en stærk analytisk og strategisk profil, som har erfaring med forandringsprocesser. Du evner at opbygge og vedligeholde solide samarbejdsrelationer til interessenter, samarbejdspartnere og resten af ministerområdet, ligesom du besidder udpræget forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation. 

Desuden skal du være i stand til at gå forrest og lede, inspirere og udvikle de ansatte og styrelsen som helhed.

Det er vigtigt for os, at du har:

  • Solid ledelseserfaring fra en større og gerne offentlig institution,

  • en akademisk uddannelsesbaggrund samt viden om og interesse for det sociale område,

  • personlig gennemslagskraft og evnen til at motivere og skabe resultater gennem andre,

  • indsigt i socialfaglige problemstillinger og velfærdspolitiske udfordringer,

  • dømme- og beslutningskraft, så du med sikker hånd kan styre processer og prioritere opgaver i en travl hverdag.

 

Stillingen

Den strategiske ledelse af Socialstyrelsen varetages af direktøren, som vil have ansvaret for i samarbejde med en bred chefgruppe, hvoraf 3 vicedirektører personalemæssigt refererer direkte til direktøren at realisere og fortsat sikre Socialstyrelsens relevans som den centrale implementeringsaktør på det sociale område. Socialstyrelsen skal fortsat bygge bro mellem politik og praksis, og broen skal i højere grad virke begge veje. Socialstyrelsen skal på den ene side bidrage til, at lovgivning og politiske aftaler får gennemslag i praksis og på den anden side bidrage til, at nye politiske initiativer kan baseres på erfaringer fra praksis.

De primære opgaver bliver blandt andet at udvikle og styrke det kommunale samarbejde inden for det sociale område og rette et større fokus på at levere relevante rådgivnings- og implementeringsaktiviteter for kommunerne på området. Desuden er det en væsentlig opgave at videreudvikle Socialstyrelsens arbejde med at understøtte en mere datadrevet og vidensbaseret socialpolitik samt at sikre en effektiv styring af økonomi og administration i styrelsen.

Socialstyrelsen beskæftiger ca. 425 ansatte.

Socialstyrelsen

Socialstyrelsen er en udviklings-, rådgivnings- og implementeringsvirksomhed for hele det sociale serviceområde.

Socialstyrelsen skal medvirke til en effektiv social indsats i kommunerne, regionerne m.fl. til gavn for borgerne og skal aktivt bidrage til en viden og databaseret socialpolitik. Socialstyrelsen tilvejebringer ny socialfaglig viden, formidler virkningsfulde socialfaglige indsatser og praksis, samt rådgiver kommuner, regioner og borgere i socialfaglige spørgsmål. Derudover understøtter styrelsen udvikling og implementering af regeringens socialpolitiske beslutninger, varetager overvågningen af de kommunale sociale tilsyn og forvalter tilskudsordninger. Styrelsen har et tæt samarbejde med kommuner, ministerier, civilsamfundsaktører, uddannelsesinstitutioner, forskere og private leverandører.

Se mere om Socialstyrelsen på hjemmesiden: www.socialstyrelsen.dk  

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat med virkning fra den 1. november 2020 eller snarest herefter. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre du i forvejen er tjenestemand. Stillingen er indplaceret i løngruppe 3/lønramme 39 og besættes på åremål.

Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner, medmindre du ansættes som tjenestemand på åremål. Arbejdsstedet er Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Der må forventes en del rejseaktivitet i stillingen.

Spørgsmål

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at rette henvendelse til departementschef Sophus Garfiel på telefon 4185 1333 / e-mail sga@sim.dk eller partner hos konsulentfirmaet Odgers Berndtson A/S, Lars Smith på telefon 2010 0317 / e-mail lars.smith@odgersberndtson.dk   

Søg

Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation mv. via stillingsopslaget på www.sim.dk

Hvis du i forvejen er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 22. september 2020 kl. 12.00.  Vi forventer at afholde samtaler i København i uge 40 og 41.

Konsulentfirmaet Odgers Berndtson A/S bistår med ansættelsen og forestår test mv. i rekrutteringsforløbet.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Socialstyrelsen

Adresse
Edisonsvej 1
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2020
Udløber
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81035864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialstyrelsen

Adresse
Edisonsvej 1
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-09-2020
Ansøgningsfrist
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81035864
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce
   |