Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Social og Arbejdsmarked

Randers Kommune

Randers, Østjylland

Indrykket
03-02-2020

Randers Kommune søger en ambitiøs direktør, der kan indgå i direktionen med et tværfagligt og helhedsorienteret perspektiv. Direktøren skal samtidig stå i spidsen for Social og Arbejdsmarked og med sikker hånd medvirke til implementeringen af kommunens visioner og mål. 

Randers Kommune oplever stor vækst. Byrådet har besluttet en række markante initiativer for den fortsatte udvikling af kommunen. Social og Arbejdsmarked spiller en afgørende rolle i velfærdsudviklingen og vækststrategien. Social og Arbejdsmarked er derfor også højt markeret på den politiske dagsorden. Forvaltningen skaber stærke resultater for borgerne, og der er styr på økonomien.

Opgaven

Direktøren har det samlede faglige og ledelsesmæssige ansvar på området og skal sikre drift af høj kvalitet samt udvikling i aktiviteter og resultater. Direktøren skal varetage rollen som øverste chef for en stor gruppe ledere og medarbejdere på et komplekst velfærdsområde samt bidrage i en stærk og velfungerende direktion, der realiserer målene på tværs af den kommunale organisation.

Direktøren for Social og Arbejdsmarked skal dels varetage faglige og personalemæssige ledelsesopgaver, dels opgaver i forhold til politikere, direktion og chefer samt etablere og udvikle samarbejder med borgere, foreninger og andre aktører.

Direktøren skal holde fokus på, at det er mødet med borgerne i yderste led, der har højeste prioritet og derved sikre høj velfærd og kvalitet for borgere og brugere. Det indebærer også en central rolle i udviklingen af tværgående tilbud og samarbejder på tværs af kommunens forvaltningsområder, der baseres på sammenhængende borgerforløb.

En sikker og solid betjening og rådgivning af de politiske udvalg og byråd udgør en vigtig opgave, hvor særligt betjeningen af de tre fagudvalg kræver direktørens opmærksomhed.

Direktøren skal løbende have fokus på, at organisationen er rigtigt indrettet, således at kompetencer, kapacitet og organisering understøtter opgaveløsningen med bonus i en sikker økonomisk styring.

Endelig er det vigtigt, at den nye direktør indgår i direktionen som en aktiv og dynamisk medspiller, der med stort engagement tager ansvar og vil udfordre konstruktivt på tværs af alle kommunens områder. Bidraget til den samlede strategiske udvikling af kommunens opgaveløsning er vigtigt.   

Personen

Direktøren skal trives i rollen som katalysator for udvikling af tillidsfulde, konstruktive, åbne og ligeværdige samarbejdsrelationer. Endvidere kunne omsætte byrådets mål og ambitioner for social- og arbejdsmarkedsområdet til operationelle indsatser, der samtidig øger tilfredshed og effekter med indsatserne.

Direktøren skal være en kompetent, resultatorienteret og nærværende sparringspartner for politikere, direktører, chefer og ledere i organisationen og formå at navigere sikkert sammen med det politiske niveau og kommunens interessenter.

Direktøren skal have gode økonomiske kompetencer og et godt overblik samt kunne skabe sammenhæng på tværs af fagområder og projekter med tydelige prioriteringer og gennemtænkte processer. En åben, tillidsvækkende og dialogorienteret ledelsesstil med solide kommunikative kompetencer både i skrift og tale vægtes ligeledes højt.

Det er en fordel, hvis direktøren har indsigt i nogle af fagområderne under Social og Arbejdsmarked, men det er ikke et krav. Dokumenterede ledelsesmæssige resultater er et krav og gerne suppleret med en lederuddannelse.

Læs mere om stillingen på www.randers.dk eller www.muusmann.com

Tiltrædelse: 1. maj 2020.

Ansøgningsfrist

Fredag den 21. februar 2020 kl. 12.00.

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, telefon 89 15 10 05 / 22 24 33 42, eller adm. direktør Lars Muusmann, MUUSMANN, telefon 40 76 72 27.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Randers Kommune

Adresse 1
Laksetorvet 1
8900 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-02-2020
Udløber
21-02-2020
Kviknummer
LJA-79206451
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Randers Kommune

Adresse
Laksetorvet 1
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-02-2020
Ansøgningsfrist
21-02-2020
Kviknummer
LJA-79206451
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed