Djøf

Djøf,

København
22-06-2018

Direktør til Djøfs digitale forretningsudvikling

Kontakt

Djøf

Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2018
Udløber:
01-08-2018
Kviknummer:
LJA-62625310
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web,
Kommunikation og medier,
Ledelse,
Strategi og udvikling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du stå i spidsen for Djøfs digitale transformationsproces? Vi søger en resultatorienteret og visionær direktør, der kan udvikle og drive Djøfs digitale strategi- og forretningsudvikling, så medlemmerne sikres markedets bedste digitale ydelser og services. Djøf er en faglig organisation i vækst, og med helt nye og ambitiøse indsatser, vil vi udvikle Djøf.

 

Jobbet

Som en del af direktionen og med reference til den administrerende direktør, vil dine hovedopgaver være at udvikle og drive Djøfs digitale strategi- og forretningsudvikling med et særligt fokus på Djøfs digitale medlemsunivers. Derudover skal du stå i spidsen for eksekveringen af de digitale indsatsområder. Dette vil indebære udvikling af nye digitale servicekoncepter, kommunikations- og salgskanaler samt effektmålings-værktøjer.

 

Du skal

 

 • Som direktør for en ny afdeling skal du samle og udvikle digital forretningsudvikling, herunder prioritere strategien for at sikre løbende leverancer i tråd med medlemmernes behov.

 • Være ankerpunkt i transformeringen af Djøfs services til værdiskabende digitale services, hvor det giver værdi for medlemmerne.

 • Implementere digital governance, så indsatsområder og beslutningsprocesser bliver forretningsorienterede og transparente.

 • Udvikle arbejdsmetoder, der sikrer en effektiv og agil udvikling af de digitale kanaler.

 • Sikre udvikling og opbygning af funktionel systemarkitektur og vedligeholde eksisterende systemer.

 • Videreudvikle data warehouse og sikre, at den digitale udvikling bliver datadreven.

 • Fungere som servicecenter for udvikling af nye digitale forretningsprodukter og sikre et tæt samarbejde med Marketing og Kommunikation, Medlemsservice og ydelsesafdelingerne.

 

 

Din profil

 

 • Du har en solid erfaring med fokus på digital strategi- og forretningsudvikling, gerne fra digitale servicevirksomheder.

 • Du har et strategisk mindset, solidt kommercielt drive og forretningsforståelse samt evnen til at eksekvere.

 • Erfaring med at transformere services til digitale services, herunder formulering af digitale forretningskoncepter.

 • Erfaring med at styre og drive digitale transformations- og forandringsprocesser.

 • Du kan omsætte tekniske muligheder til forretning.

 • Du har en akademisk baggrund som cand.merc. med digital erfaring, ingeniør med erfaring inden for forretningsudvikling eller lignende.

 • Gode ledererfaringer med ledelse af videnmedarbejdere, men ikke nødvendigvis erfaring på direktionsniveau.

 

 

Du har motiverende lederegenskaber og evnen til at agere rollemodel i forhold til at gå forrest om fælles mål og værdier. Du er helhedstænkende med god situationsfornemmelse. Du kan med dine gode samarbejdsevner identificere og omsætte digitale problemstillinger på forståelig vis.

 

Personligt er du resultatorienteret og har veludviklede strategiske, innovative og visionære kompetencer, der er kombineret med høj analytisk kapacitet. Du har en faktabaseret tilgang til at lede en organisation og levere målbare resultater.

 

Vi tilbyder

Jobbet giver en enestående mulighed for at præge Djøfs digitale transformation, herunder give et markant løft af det digitale medlemsunivers i en af Danmarks største og mest betydningsfulde organisationer.

 

Desuden får du mulighed for at skabe en succesfuld realisering af et af de centrale og prioriterede elementer i Djøfs strategi.

 

Endelig får du mulighed for at lede motiverede, kompetente og velfungerende afdelinger og teams, der skal medvirke til at sikre den digitale udvikling i Djøf.

 

Vilkår

Løn og pension efter kvalifikationer.

 

Djøf har tilsluttet sig Charter for mangfoldighed og Charter for flere kvinder i ledelse. 

 

Spørgsmål om jobbet kan rettes til partner Anne Mette Dissing-Immerkær, Heidrick & Struggles på mail amdissing@heidrick.com (telefon +45 33 37 76 00) eller til Djøfs administrerende direktør Tomas Therkildsen på mail tht@djoef.dk (telefon +45 20 42 80 23). Uddybet jobbeskrivelse kan ligeledes rekvireres hos partner Anne Mette Dissing-Immerkær, Heidrick & Struggles. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 1. august 2018 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i ugerne 33 og 35.

 

93.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018