Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Dansk Journalistforbund

Dansk Journalistforbund

Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2019

Kan du samle og udvikle?

 

I Dansk Journalistforbund (DJ) søger vi en ny direktør, der har lysten og modet til at stille sig i spidsen for vores administrative organisation. Du får mulighed for at præge et forbund i udvikling, hvor vi hver dag arbejder for medlemmernes faglige interesser. Vi har tradition for et aktivt medlemsdemokrati og står for en konstruktiv og kritisk debatkultur. Du bliver den centrale rådgiver for den politiske ledelse i DJ og et vigtigt bindeled mellem politikere og vores ca. 70 dygtige, engagerede og dedikerede medarbejdere og ledere.

 

Vi står midt i en række spændende udfordringer, bl.a. fordi vores medlemmer skal navigere på et arbejdsmarked i forandring, hvor lang fastansættelse det samme sted ikke længere er hovedreglen. I dén virkelighed skal DJ også fremover være det naturlige samlingspunkt for folk, der arbejder med journalistik, medier og kommunikation. Det stiller store krav til organisationen. Og det stiller store krav til vores nye direktør om at kunne prioritere og fokusere rigtigt.

 

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, er en dygtig retningssættende leder, er visionær, ambitiøs og en stærk kommunikator med politisk tæft. Du har integritet, er empatisk, åben og inddragende og kan være med til at sikre et godt arbejdsmiljø i Forbundshuset.

 

Læs den fulde jobprofil på Genitors hjemmeside www.genitor.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 7. april 2019.

 

Du søger stillingen via www.genitor.dk under fanen rekruttering.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand Lars Werge, Dansk Journalistforbund på telefon 2725 8032 eller partner i Genitor Martin Isenbecker pa telefon 2565 9231.

 

Forventet tiltrædelse den 1. juni 2019.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Journalistforbund

Adresse 1
Gl. Strand 46
1202 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
07-04-2019
Kviknummer
LJA-71390762
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat

Buy Way Personal Finance

Buy Way

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Journalistforbund

Adresse
Gl. Strand 46
1202
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-03-2019
Ansøgningsfrist
07-04-2019
Kviknummer
LJA-71390762
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse
Beliggenhed