Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Civilstyrelsen

Civilstyrelsen, Viborg

Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2019

Vi søger en ny direktør til Civilstyrelsen, der med energi og engagement evner at skabe en organisation, som omverdenen oplever som imødekommende, effektiv og kompetent.

Civilstyrelsen er en del af Justitsministeriets koncern, hvor vi arbejder for at være garant for retsstatens grundlæggende principper og for at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert samfund. Som direktør står du i spidsen for en styrelse, der med sine udpræget borgervendte opgaver har stor politisk bevågenhed. Vi arbejder i Viborg og betjener hele landet.

Om dine muligheder
Du får mulighed for at lede et stort forandringsprojekt med udgangspunkt i en stærk, fagligt forankret kultur. Det betyder, at du får en unik chance for at påvirke og drive udviklingen af Civilstyrelsen.

Du får mulighed for at sætte dine fingeraftryk på en styrelse, der har stor betydning for borgere, foreninger og myndigheder. Civilstyrelsen har blandt andet ansvaret for erstatning til voldsofre, fri proces og fonde samt for de centrale it-systemer med Danmarks love og regler (Retsinformation og Lovtidende).

Du får mulighed for at være direktør i en stor koncern, der varetager centrale samfundsopgaver. Vi agerer som én koncern, der stræber efter helhedstænkning og effektivitet på tværs af hele retsområdet. Du bliver en del af vores koncernledelse.

Du får mulighed for at udøve synlig visionsledelse gennem et ledelsesteam bestående af en vicedirektør, en økonomichef samt en række kontorchefer og sekretariatschefer. Du står i spidsen for ca. 90 medarbejdere, der i forlængelse af aftalen om finansloven for 2019 midlertidigt forøges til over 100. Du bliver ansvarlig for et årligt budget på ca. 70 mio. kr.

Om dine kompetencer
Du har en juridisk kandidatgrad eller anden samfundsvidenskabelig kandidatgrad. Du har stor erfaring med ledelse, herunder med ledelse af ledere, og erfaring fra centraladministrationen. Du har dokumenteret erfaring med gennemførelse af forandringsprojekter og solid erfaring med drift- og resultatstyring, gerne fra den statslige sektor.

Du er kendetegnet ved stor personlig gennemslagskraft, høj integritet samt en motiverende ledelsesstil med fokus på kvalitet, service og resultater. Du har stærke analytiske evner og sans for tal og økonomi og du kan se både det store billede og djævlen i detaljen.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat på åremål og har en samlet årsløn ekskl. pension på ca. 1,2 mio. kr. inkl. personligt tillæg og åremålstillæg. Stillingen forventes besat på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten (løngruppe 3), medmindre du i forvejen er udnævnt tjenestemand.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Civilstyrelsen bor sammen med Nævnenes Hus på Toldboden 2, 8800 Viborg.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Du kan læse mere om Civilstyrelsen på www.civilstyrelsen.dk. Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere og skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 21. januar 2019 kl. 12.00.

Mercuri Urval medvirker som eksterne konsulenter under ansættelsesproceduren.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til departementschef Barbara Bertelsen, Justitsministeriet, (tlf. 7226 8404), eller hos Mercuri Urval, Partner Christian Kofoed-Enevoldsen (tlf. 2030 4560).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Justitsministeriet sikrer, at Danmark er et trygt og sikkert samfund, og er garant for retsstatens grundlæggende principper. I Justitsministeriets koncern er der samlet ca. 22.000 medarbejdere. Under Justitsministeriets koncern hører bl.a. politiet, herunder PET, anklagemyndigheden, kriminalforsorgen og Civilstyrelsen. Justitsministeriets koncern har et samlet budget på ca. 15 mia. kr.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Civilstyrelsen, Viborg

Adresse 1
Nævnenes Hus
Adresse 1
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2019
Udløber
21-01-2019
Kviknummer
LJA-69391265
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Civilstyrelsen, Viborg

Adresse
Nævnenes Hus
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2019
Ansøgningsfrist
21-01-2019
Kviknummer
LJA-69391265
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse
Beliggenhed