Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Børn & Læring og Sundhed & Omsorg

Stevns Kommune

Stevns, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
21-10-2019

Stevns Kommune skal ansætte en ny direktør for velfærdsområderne Børn & Læring og Sundhed & Omsorg. Det er en attraktiv mulighed for dig, som tænder på faglige udfordringer og indflydelse i en organisation i udvikling.

I Stevns Kommune er vi stolte af vores mange lokalsamfund med i alt godt 22.800 indbyggere. Vi ser vores størrelse som en fordel, da der er plads til mangfoldighed og forskelligartede lokalsamfund, uden det går ud over fællesskabet og den effektive opgaveløsning. 

Vi leder efter en direktør, som vil være med til at videreføre og udvikle vores gode resultater, byde ind med visioner for organisationen og blive en del af vores ambitiøse fællesskab. Måske er det dig?

Du bliver en del af en direktion med tre medlemmer fordelt på kommunaldirektøren og to direktører. Under direktionen er der seks centerchefer. Vi har en smal ledelsesstruktur og prioriterer samarbejdet mellem direktion og centerchefer.

Vi arbejder ud fra et princip om decentral ledelse central styring, som baner vejen for mindre bureaukrati og en kortere afstand fra centerchef til direktør. Du skal derfor også kunne sikre det tværgående arbejde mellem institutioner og centre.

Du får ansvaret for at betjene de to udvalg Børn, Unge og Læring og Social og Sundhed. Samtidig skal du sørge for, at centercheferne har de bedste forudsætninger for deres politiske betjening. Det kræver politisk tæft og evnen til at kunne navigere i de politiske processer. 

Du skal have en relevant uddannelsesmæssig baggrund i forhold til stillingens fagområder, og det vil være en fordel, hvis du også har indsigt i kommunal økonomi. Derudover forventer vi, at du har en ledelsesmæssig baggrund.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du finde information i jobprofilen via dette link.

Hvis du vil søge stillingen som direktør for Sundhed & Omsorg og Børn & Læring, skal du sende din ansøgning senest d. 22. november 2019 kl. 12.00.

Der afholdes første runde samtaler d. 4. december 2019 og anden runde samtaler afholdes d. 10. december 2019. Kandidater, som går videre til anden runde samtaler, skal være indstillet på at gennemføre et grundigt analyseforløb d. 5. december. Ligeledes skal de være indstillet på, at der indhentes aktuelle referencer forud for anden samtale. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Lønniveauet tager sit afsæt i ansøgerens kvalifikationer med et forventet lønniveau på cirka kr. 900.000,- inklusiv eventuelt kontrakttillæg og eksklusiv pension.

Vi forventer, at du kan tiltræde den d. 1. februar 2020. 

Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til kommunaldirektør Per Røner på telefon 21 70 04 21 eller chefkonsulent (KLK) Bjarne Voigt Hansen på 27 15 29 15.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Stevns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 4
4660 St. Heddinge
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 4
4660 St. Heddinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-10-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
LJA-76604187
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Stevns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 4
4660
St. Heddinge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-10-2019
Ansøgningsfrist
22-11-2019
Kviknummer
LJA-76604187
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed