Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til Behandlingsrådet

Behandlingsrådet

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
22-06-2020

Det danske sundhedsvæsen får i 2021 et behandlingsråd. Behandlingsrådet skal sikre, at patienter i hele landet får den behandling, der virker bedst.  Rådet skal på den måde bidrage til højere kvalitet i behandlingen og samtidig dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet. Derudover skal Behandlingsrådet bidrage til lighed i sundhed ved at understøtte en ensartet anvendelse af teknologier og behandlingstilbud på tværs af landet og til både store og små patientgrupper.

 

Behandlingsrådets arbejde skal stå på et solidt fagligt grundlag med armslængde til prioriteringer i det politiske system. Behandlingsrådets vurderinger af, om udgifterne til behandlinger og teknologier står mål med effekten, skal derfor baseres på evalueringer udført af faglige udvalg med eksperter, fagfolk og patienter. Der vil være en høj grad af åbenhed om rådets beslutninger og arbejde, og de faglige vurderinger vil ske på baggrund af offentligt tilgængelige og anerkendte metoder og kriterier.

 

Stillingen

Behandlingsrådet skal bestå af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg. Som direktør for Behandlingsrådet vil du blive ansvarlig for at sikre, at formanden, rådet og de faglige udvalg får en professionel betjening.

 

Du vil få ansvaret for ledelsen af sekretariatet bestående af 20-25 medarbejdere. Sekretariatet sammensættes af medarbejdere med generalistkompetencer indenfor sekretariatsbetjening samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk forskningssøgning, statistik og projektledelse.

 

Sekretariatet forbereder rådets møder og betjener de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringerne. Direktøren for Behandlingsrådet refererer direkte til Behandlingsrådets formand, som har det overordnede ansvar for rådets faglige vurderinger og budget.

Behandlingsrådet starter sit arbejde i andet kvartal 2021 og vil få beliggenhed i Aalborg. Inden da skal du som direktør opbygge et sekretariat til at bistå og forberede Rådets arbejde. Du vil dermed få rig mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en helt ny organisation.

 

Dine kompetencer

Du skal bygge en ny organisation op fra start og vil derfor få brug for al din ledelseserfaring og politiske fornemmelse fra tidligere job i den offentlige sektor, en organisation eller lignende.

 

Vi lægger vægt på, at Behandlingsrådets direktør har en solid indsigt i teknologivurdering, sundhed og sundhedsøkonomi og med sin stærke faglige profil kan håndtere og kommunikere komplicerede faglige udredninger på en troværdig måde.

 

Du går struktureret til opgaverne og motiveres af at løfte mange forskellige opgaver. Du vil få ansvaret for at udvikle og gennemføre en række større, langsigtede og strategiske indsatser. Samtidig skal du holde hverdagens mange bolde i luften ved at agere operativt og ved have omhu for detaljen i den daglige sekretariatsbetjening.

 

Du vil blive leder af et sekretariat, som i perioder vil få meget opmærksomhed fra politikere, medier, industrien og øvrige interessenter. Derfor er det vigtigt, at du har et skarpt blik for eksternt samarbejde og netværk med interessenter, ligesom du kan håndtere et stort arbejdspres og trives med ekstern opmærksomhed på opgavevaretagelsen.

 

Du har stærke kommunikative og relationelle evner og kan formidle på mange forskellige niveauer. Du mestrer at sætte tydelige mål og kommunikere dem, så de skaber motivation, fællesskab og sammenhæng i den nye organisation.

 

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning senest den 5. august 2020.

 

Første samtale afholdes den 13. august om eftermiddagen i Vejle. Anden samtale afholdes den 24. august om eftermiddagen i Vejle.  Der vil indgå test i ansættelsesforløbet for ansøgere, der går videre til 2. samtale.

 

Tiltrædelse senest 1. oktober 2020.

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte Tommy Kjelsgaard, vicedirektør i Danske Regioner, tlf. 22 22 26 75, eller Behandlingsrådets formand Michael Dall, lægelig direktør på OUH, på 2873 2234.

 

Du kan læse mere om Behandlingsrådet på Danske Regioners hjemmeside www.regioner.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Behandlingsrådet

Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
05-08-2020
Kviknummer
LJA-80512226
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Behandlingsrådet

Praktisk information
Indrykket
22-06-2020
Ansøgningsfrist
05-08-2020
Kviknummer
LJA-80512226
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse
Beliggenhed