Haderslev Kommune

Haderslev Kommune,

Haderslev
10-11-2017

Direktør med en sund indstilling til udvikling

Kontakt

Haderslev Kommune

Gåskærgade 26
6100
Haderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2017
Udløber:
01-12-2017
Kviknummer:
LJA-50907899
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DIREKTØR TIL VOKSEN OG SUNDHEDSSERVICE I HADERSLEV KOMMUNE

Du har nu muligheden for at blive ny direktør for Voksen- og Sundhed i Haderslev Kommune.

Du kommer til en veldrevet organisation med mange gode samspil. Det gælder imellem politik og administration, hvor der er grundlæggende tillid og tryghed, det gælder i en velfungerende direktion der vil hinanden på den forpligtende måde. Din chefgruppe er talentfuld og glæder sig til, at du bliver en del af de mange spændende udviklinger på dit direktørområde. Dit MED-samarbejde er rodfæstet og stærkt.

Du kommer til en kommune med tro på fremtiden. Haderslev Kommune er på mange måder et smørhul. Den sønderjyske identitet og nærheden til grænseområdet på den ene side, og en del af den erhvervsudviklingsmæssige udviklingsdynamo Trekantsområdet på den anden side.

Men der er selvfølgelig også udfordringer.

Demografien alene er en udfordring og i forlængelse af dette vil videreudviklingen af det nære sundhedsvæsen være et fokusområde i de næste mange år. Vi skal have organiseret vores sundhedsområde på en ny måde. Fokus skal være på at integrere sundhed i vores driftsløsninger og i forlængelse heraf, skal der ansættes en ny sundhedschef. Og meget mere - du skal nok få dine evner testet af.

Du er dygtig, kvik og veluddannet. Har god fornemmelse for dynamikkerne i den politisk styrede organisation og er en dygtig organisationsudvikler der evner fokus på det lange seje stræk. Du elsker at arbejde med vores borgernære velfærd og du har let ved at være i øjenhøjde med dine omgivelser.

Stillingen besættes på kontraktvilkår og efter konkret forhandling på et niveau, der forventes at ligge på ca. 1.200.000 kr. årligt, inklusive kontrakttillæg. Dertil kommer pension.

Yderligere oplysninger kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos kommunaldirektør Willy Feddersen, 2128 4670. Læs mere i den uddybende job- og personprofil på www.lundgaard-konsulenterne.dk og på www.haderslev.dk.

Ansøgning sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 1. december 2017 kl. 8.30.


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018