Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kerteminde Kommune

Kerteminde, Fyn

Indrykket
07-01-2021

Kerteminde Kommune søger en fagligt stærk, visionær og medinddragende direktør, der som ansvarlig for velfærdsområdet kan skabe nye muligheder, forløse tværgående potentialer og sætte retning for kommunens velfærdsområder på både kort og langt sigt.

 

Opgaven

Velfærdsdirektøren bliver en del af en organisation, hvor man påskønner tværfaglighed, flad ledelsesstruktur og medinddragelse. I direktionen vil direktøren sammen med to andre direktører være primus motor for at omsætte de politiske visioner til konkret udvikling og fremgang i kommunen.

 

Direktøren skal sikre, at det politiske niveau er klædt på i forhold til, hvad der rører sig på velfærdsområdet i kommunen. Samtidig skal direktøren medvirke til at sikre, at de kommunale visioner, strategier og beslutninger føres ud i livet. Direktøren vil således være en vigtig brobygger mellem det politiske niveau, administrationen og borgerne.

 

Velfærdsdirektøren skal etablere et tillidsfuldt og respektfuldt samspil med de tre fagchefer, der hører under direktørens ansvarsområde. Det forventes, at direktøren kan udvise en coachende og ressourceorienteret tilgang til sine medarbejdere og give rum og plads til, at fagcheferne og de administrative lag kan udfolde viden, faglighed og perspektiver i organisationen. Administrationen rykker sammen i et nyt administrationscenter i 2021, og den nye direktør vil spille en vigtig rolle i forhold til at skabe en ny - og endnu stærkere samarbejdskultur i helt nye rammer.

 

Velfærdsområderne i kommunen er komplekse og favner bredt. Det er derfor afgørende, at direktøren formår at tænke systemisk og helhedsorienteret, således at synergier og perspektiver inden for direktørens opgaveområde fremstår tydelige for både medarbejdere og borgere i kommunen.

 

Kerteminde Kommune har igennem de seneste år opbygget en sund og solid økonomi, og det forventes, at den nye direktør besidder god økonomisk forståelse og kan være garant for en fortsat sikker økonomistyring.

 

Direktøren ansættes med reference til kommunaldirektør Anders Thønning Bjældager, og kommer til at indgå i en direktion bestående af kommunaldirektøren og to direktører.

 

Personen

Kerteminde Kommune søger en direktør, der ser et langsigtet udviklingspotentiale i velfærdsområdet. Kompleksiteten på området skal inspirere og motivere direktøren, og det er vigtigt, at strategier omsættes til konkrete resultater, samtidig med at både potentialer og resultater synliggøres for både politikere, øvrig direktion, ledere, medarbejdere og borgere. På samme måde er det afgørende, at direktøren kan se potentialet i at være leder i en mindre kommune, hvor der er ganske kort vej mellem borger og politikere og generelt en uformel tone og omgangsform.

 

Direktøren inspireres af inddragelse og dialog - og forstår, at fælles løsninger giver størst værdi og udvikling. Direktøren vil være en vigtig sparringspartner for fagcheferne på velfærdsområdet og skal som leder være involverende, synlig og nærværende. Det er afgørende, at direktøren tør tænke i nye veje, men på en dialogorienteret og inddragende måde, således at der skabes den nødvendige opbakning og følgeskab.

Direktøren er en kompetent formidler, som dyrker netværk og relationer og trives med at snakke med folk på tværs af fagligheder og baggrund. På samme måde er det vigtigt, at direktøren kan repræsentere kommunen i meget forskelligartede sammenhænge med overbevisning og entusiasme.

 

Fællesskab, tillid og sammenhænge på tværs er nøgleord for direktionen og for kommunen generelt. Dette skal den nye direktør kunne identificere sig med.

 

Kvalifikationer i øvrigt:

  • Relevant ledelseserfaring og gerne fra en politisk styret organisation

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund men med generalistkompetencer

  • Politisk tæft og en håndfast tilgang til økonomistyring

  • Kan tænke i helheder og skabe sammenhæng på tværs af fagområder

  • Besidder et gennemgående ressourceblik på både chefkolleger, medarbejdere og borgere

  • Kan balancere de bløde områder med økonomisk og strategisk tænkning

  • Er udadvendt, nysgerrig og opsøgende og interesserer sig grundlæggende for andre mennesker

  • Formår at følge ting til dørs og skabe det nødvendige følgeskab

  • Erfaring med anlægsprojekter

 

Andet

Læs mere om stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

Her kan stillings- og personprofilen ses.

 

Tiltrædelse: 1. april 2021.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 24. januar 2021

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Kontakt gerne kommunaldirektør Anders Thønning Bjældager, tlf. 24253485 eller administrerende direktør Chris Petersen, MUUSMANN, tlf. 81 71 75 16.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kerteminde Kommune

Adresse 1
Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde
Danmark
Adresse 2
Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
24-01-2021
Kviknummer
LJA-81555574
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kerteminde Kommune

Adresse
Hans Schacksvej 4
5300
Kerteminde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2021
Ansøgningsfrist
24-01-2021
Kviknummer
LJA-81555574
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed