Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør med ansvar for Børne, Skole og Familieområdet i Kalundborg Kommune

Kalundborg Kommune

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
10-05-2019

Direktør der vil med til fremtidens uddannelses- og innovationskommune

 

Kalundborg-symbiosen er verdenskendt. Verdens første fungerende industrielle symbiose, hvor udgangspunktet er at skabe win-win-situationer til fordel for virksomhederne, miljøet, kommunen og dens borgere. Det er på mange måder også et symbol for den måde, der tænkes på og skabes retning på i Kalundborg Kommune.

 

Kalundborg Kommune er også ved at blive kendt for vores uddannelsessymbiose og senest er det lykkedes at få en diplomingeniøruddannelse i bioteknologi, en bioanalytikeruddannelse, en elektrikeruddannelse samt maskiningeniøruddannelsen til Kalundborg Kommune. Derudover tages der til december det første spadestik til Absalons nye Campus Kalundborg, der bl.a. skal rumme uddannelserne til bioanalytiker og diplomingeniør i bioteknologi. Knowledge Hub Zealand er et andet eksempel på den udvikling og de innovative løsninger, som i den grad kendetegner Kalundborg Kommune. Visionen er at opbygge et banebrydende center for udvikling af avanceret biotekproduktion, uddannelse og startups.

 

En af grundene til at det kan lade sig gøre er at politikerne i Kalundborg Kommune har valgt at trække på samme hammel om de store ting. Uenighed ja men vilje til at finde det fælles fodslag og at gøre det i et klima, der er konstruktivt og fremadrettet.

 

Kommunens udviklingsstrategi er markant i.f.t. at skabe sammenhæng, men hele tiden med et skarpt øje for resultaterne. Symbioser og tiltrækning af uddannelser sker ikke af sig selv de understøttes og udvikles, fordi der er noget at hente. Ikke mindst koblingen mellem skole, uddannelse og et erhvervsliv i vækst skal udnyttes endnu bedre. Til fordel for de unge, men også til fordel for de virksomheder, der skal evne at tiltrække fremtidens arbejdskraft. Her skal vores nye direktør kunne se sig selv som en vigtig aktør i realiseringen af vores store uddannelsessatsning.

 

Sammenhængen i den administrative organisation er for en kommune af Kalundborgs størrelse usædvanlig tæt. Man kender hinanden, og værdifælles- skabet er åbenlyst, bl.a. symboliseret i en fælles grundfortælling. Der er et stort ledelsesrum omkring lederne i organisationen, men kravet er, at man melder sig ind i fællesskabet, og at der leveres resultater, der berettiger den store frihed.

 

Kravene til dig som vores nye direktør er først og fremmest, at du er en leder, der kan skabe følgeskab. Du er ordentlig, troværdig og dygtig i relationerne. Du er let at kunne lide, er uformel i stilen, og du besidder en naturlig udadvendthed, der gør det let for dig at samtale med mange forskellige typer mennesker. Du er en talentfuld leder, der har et godt hoved, og du kender formodentlig til en del af det faglige felt. Du er god til skabe struktur, men uden at denne evne følges af et stort kontrolbehov. Endelig har du god erfaring med det at bedrive ledelse i en politisk styret organisation. Skal du være en del af fremtidens uddannelses- og innovationskommune?

 

Ansættelsesvilkår

Lønnen udgør ca. 850.000 årligt. Hertil kommer eventuel kvalifikationsløn, pensionsindbetaling på 19,55 % samt tillæg for åremåls- eller kontrakt-ansættelse. Kontraktansættelse foretrækkes, men ansættelse vil kunne ske på åremål efter individuel forhandling.

 

Yderligere oplysninger

Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen, tlf. 2266 1236.

 

Læs mere i den uddybende job- og personprofil

 

Se mere om Plan for kvalitet

 

Ansøgning

Ansøgningen sendes via linket, så den er modtaget senest den 4. juni 2019 kl. 8.30.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kalundborg Kommune

Adresse 1
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
04-06-2019
Kviknummer
LJA-73242053
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kalundborg Kommune

Adresse
Holbækvej 141 B
4400
Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2019
Ansøgningsfrist
04-06-2019
Kviknummer
LJA-73242053
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Ledelse
Beliggenhed