Gem annonce

DIREKTØR

Stevns Kommune

Stevns, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
19-09-2022

Vil du være direktør i en kommune, hvor der ikke er langt fra borger til beslutning, hvor samarbejdet mellem det politiske og det administrative niveau er usædvanlig godt og konstruktivt, og hvor der er højt til loftet og til himlen? Så er du måske vores nye direktør.

Du får en bred opgaveportefølje med ansvar for Teknik & Miljø, Arbejdsmarked samt Politik & Borger Erhverv, Fritid, Kultur & Turisme. Områderne er veldrevne, og du kommer til at arbejde både med de helt lokale problemstillinger og med spørgsmål, der har regional og national bevågenhed. Miljø og energi står højt på dagsordenen og i organisationen skal du være med til at skubbe på det tværgående perspektiv og samarbejde.

Vi søger en direktør, der motiveres af at arbejde i en mindre kommune med en kultur præget af samarbejde og tillid, og hvor alle tager en tørn, hvor det er nødvendigt.

Du har erfaring fra den kommunale sektor, men din baggrund må også gerne være bredere. Dette kan være men behøver ikke at være dit første direktørjob. Du har en pragmatisk og smidig tilgang, du stikker fingeren i jorden, inden du handler, og du er samtidig tydelig om de ting, der er vigtige for dig. Måske har du indsigt i miljø- og teknikområdet, men dine personlige egenskaber samt evner som leder, der har baggrund i solid ledelseserfaring, vejer tungest.

Læs den fulde job- og personprofil, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunaldirektør Henrik Nielsen på tlf. 2047 6169 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231.

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor. Ansøgningsfristen er den 9. oktober 2022. Tiltrædelse: den 1. december 2022.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Stevns Kommune

Adresse 1
Rådhuset, Rådhuspladsen 4
4660 Store Heddinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84046005
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Stevns Kommune

Adresse
Rådhuset, Rådhuspladsen 4
4660
Store Heddinge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-09-2022
Ansøgningsfrist
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84046005
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce