|   
Gem annonce

Direktør i Statens Administration

Statens Administration Hjørring

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
15-09-2020

Har du lyst til at stå i spidsen for arbejdet med at drive og udvikle den statslige shared service-løsning inden for bl.a. løn- og regnskabsadministration for ca. 160 kunder? Og evner du at være øverste chef for knap 300 dedikerede medarbejdere og en gruppe dygtige kontorchefer og teamledere i en central statslig driftsorganisation?

 

Vi søger en direktør, som med drive og engagement kan sætte retning for arbejdet med at professionalisere og effektivisere administrative driftsopgaver i staten og samtidig understøtte, at Statens Administration er en attraktiv og udfordrende arbejdsplads.

 

Stillingen

Statens Administration er en vigtig byggeklods i Finansministeriets arbejde med fornyelse og automatisering af administrative opgaver i staten. Styrelsen løser løn- og regnskabsopgaver på vegne af ca. 160 statslige institutioner med både effektiviserings- og kvalitetsgevinster til følge. Igennem de senere år har Statens Administration arbejdet med at standardisere og automatisere processerne i løn- og regnskabsadministrationen med stor succes. Styrelsen har nu fokus på at fortsætte denne rejse samt at afsøge mulighederne for at løse flere administrative opgaver på vegne af de statslige kunder.

 

Som direktør for Statens Administration skal du kunne sikre en solid og stabil drift med løbende optimeringer af den statslige løn- og regnskabsadministration og samtidig præge udviklingen imod nye forretningspotentialer og en udvidet kundeportefølje. En af dine første store opgaver bliver at færdiggøre og implementere Statens Administrations nye strategi i samarbejde med chefer og medarbejdere i styrelsen og med direktionen i Økonomistyrelsen.

 

Stillingen som direktør for Statens Administration er centralt placeret i Finansministeriets koncern. Du refererer i det daglige til direktøren for Økonomistyrelsen, og du vil blive en del af Finansministeriets driftsledelse.

 

Din profil

Du er en motiverende leder, der formår at være tæt på driften, men samtidig tænker strategisk og visionært og forstår de udfordringer, der er forbundet med at være en service- og kundeorienteret organisation i et politisk landskab.

 

Ideelt set har du en akademisk uddannelse. Desuden forventer vi, at du:

  • Er engageret i at forbedre den offentlige sektor og drives af at skabe langtidsholdbare resultater.

  • Har solid topledererfaring fra en større driftsorienteret offentlig organisation, hvor fokus på kundeorientering og service samt et synligt og engageret lederskab er gennemgående elementer.

  • Har et godt kendskab til statens organisering og beslutningsprocesser.

  • Er fortrolig med håndtering af mange interessenter i en politisk styret hverdag.

  • Er analytisk stærk og en holdspiller.

 

De vigtigste opgaver

Statens Administration leverer tjenester med fokus på tilgængelighed, stabilitet, effektivitet og udvikling inden for tre hovedområder:

  • Regnskabsadministrationen, der blandt andet indebærer løsning af bogholderi- og regnskabsopgaver samt kreditor- og debitoradministration.

  • Lønadministrationen, der indebærer varetagelse af kundernes lønudbetalinger og lønkorrektioner, ferie og fravær, lønsupport samt administration af løn- og uddannelsesrelaterede refusioner.

  • Udvikling af softwarerobotter til brug i organisationen, men også til kunderne.

 

Styrelsens hovedformål er at samle driften af mange ministeriers og selvejende institutioners løn- og regnskabsopgaver og herigennem skabe stordriftsfordele og sænke omkostningerne med henblik på at frigøre ressourcer til kerneopgaven.

 

Direktøren for Statens Administration arbejder ud fra en mål- og resultatplan, som er bygget op om flerårige strategiske mål, centrale projekter, KPIer samt mål om god økonomistyring.

 

Statens Administration er en del af Finansministeriets koncern. Styrelsen ligger i Hjørring. Du kan læse mere om vores styrelse på vores hjemmeside www.statens-adm.dk.  

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold forhandles efter principperne og rammerne i rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Stillingen kan besættes på åremål efter overenskomstvilkår.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

 

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

 

Ansøgning

Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes via Statens e-Rekruttering senest den 11. oktober 2020.

 

Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

 

Ansøgere skal forvente, at der kan indgå test som en del af rekrutteringsprocessen.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 43.

 

Ansættelse skal forelægges regeringens ansættelsesudvalg, så du skal forvente en lang rekrutteringsproces.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontorchef i Koncern HR Caroline Kirk på tlf. 33 92 40 84.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Statens Administration Hjørring

Adresse 1
Arsenalvej 33
9800 Hjørring
Danmark
Tlf
33928249
Adresse 2
Arsenalvej 33
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
11-10-2020
Kviknummer
LJA-81090230
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Statens Administration Hjørring

Adresse
Arsenalvej 33
9800
Hjørring
Danmark
Tlf: 33928249
Praktisk information
Indrykket
15-09-2020
Ansøgningsfrist
11-10-2020
Kviknummer
LJA-81090230
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce
   |