Struer Kommune

Struer Kommune,

Struer
05-09-2017

Direktør for Teknik og Kultur

Kontakt

Struer Kommune

Østergade 11-15
7600
Struer
Danmark
Tlf: 96848484
Praktisk information
Oprettet:
05-09-2017
Udløber:
29-09-2017
Kviknummer:
LJA-49097611
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struer Kommune

Stillingen som direktør for Teknik og Kultur i Struer Kommune er en attraktiv udfordring for den ambitiøse og visionære leder, der brænder for at udvikle en kommune.

Direktøren får, som en del af direktionen, rig mulighed for at sætte sit præg på udviklingen af en kommune med højt til loftet, en flad organisering og korte beslutningsveje. Struer Kommune er ganske vist en mindre kommune i Danmark, men ambitionerne måler sig med de største.

Struer Kommune som Lydens By er en strategi, der skal skabe vækst, velstand og velfærd for borgere, virksomheder og samarbejdspartnere.

Direktøren leder gennem centerchefer og institutionsledere de mange fagprofessionelle, der er dedikerede til at sikre kommunen, erhvervslivet og borgerne en service, som er kendetegnet ved høj kvalitet og som er meningsfuld for de, der skal gøre brug af den.

Teknik og Kultur er organiseret i tre centre og en række øvrige driftsområder, som tilsammen vare-tager den samlede betjening af Struer Kommunes borgere indenfor hele det drifts-, tekniske og kulturelle område. Direktøren forventes at have omfattende kendskab til især det tekniske område.

Det er desuden forventningen, at direktøren har erfaring med ledelse af ledere i en politisk ledet organisation og er vant til at betjene og samarbejde med den politiske ledelse. Direktøren skal ligeledes have erfaring med ledelse i fællesskaber og forventes i direktionsarbejdet at inspirere til udvikling af Struer Kommunes samlede ydelser.

Hør og se kommunaldirektør Mads Gammelmark samt Jørn Bech Ladekjær fra Teknisk Drift og Anlæg fortælle om Struer Kommune og stillingen her.

Læs mere om Struer Kommune på www.struer.dk. Læs mere om stillingen, herunder ansættelsesproceduren, i det udarbejdede notat her.

Du er velkommen til at kontakte Jesper Lund fra Mercuri Urval på telefon 4045 3435 for en uforpligtende og fortrolig dialog om vilkår og muligheder i stillingen. Du er også velkommen til at kontakte kommunaldirektør Mads Gammelmark fra Struer Kommune på telefon 3084 3401.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-03912). Ansøgningsfristen udløber den 29. september 2017, kl. 10.00.

Om virksomheden

Struer Kommune er en veldrevet kommunal organisation med god økonomi og spændende visioner om at være en stærk, driftig og dristig kommune præget af entreprenørånd, stærk kultur og medborgerskab.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Jurist til arbejde med finansiel lovgivning

Finans Danmark
Frist: 
28-06-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018
Lignende job
Aasted
Farum, Nordsjælland
Frist:
30-06-2018