Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2021

Gladsaxe Kommune søger en ny direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen, som ønsker at stå i spidsen for en organisation, der sætter borgeren i centrum, og som kan udnytte kommunens frontposition til at skabe nye standarder for fremtidens opgaveløsning. Ambitionsniveauet er højt og hviler på en veldrevet organisation, der med en høj faglighed og stærk ledelsesindsats prioriterer og går foran i udviklingen af en bæredygtig vækst og velfærd.

 

Som én af de første kommuner i Danmark inkluderer Gladsaxe Kommune FNs verdensmål for bæredygtig udvikling i hele måden at arbejde på gennem Gladsaxestrategien. Som ny direktør bidrager du til at opnå strategiens målsætninger og ambitionen om at gøre en forskel lokalt, der gavner globalt.

 

Ledelsesansvaret omfatter udvikling og drift af social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet. Direktøren indgår i en direktion bestående af kommunaldirektøren og fire direktører, som i fællesskab tager ansvar for den strategiske ledelse af hele organisationen og for, at opgaverne løftes på tværs i organisationen, hvor det er vigtigt for kommunens borgere og virksomheder. Derudover sikrer du en kvalitetssikker betjening og rådgivning af den politiske ledelse på området.

 

Som ny direktør har du en grundlæggende forståelse for de væsentligste velfærdsudfordringer. Du bidrager med en solid ledelseserfaring ledelse af ledere, stærke strategiske evner og sætter en visionær dagsorden i samspil med andre både internt i organisationen og udadtil. Du har en tillidsvækkende, engagerende og delegerende ledelsesstil. Du er resultatorienteret og forstår betydningen af samskabelse og inddragelse af borgere, brugere og interessenter.

 

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf) her. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Ulrich Schmidt-Hansen, på tlf. 2057 1364, eller partner i Genitor Tina Overgaard, på tlf. 3141 0582.

 

Læs mere om Gladsaxe Kommune her: www.Gladsaxe.dk.

 

Ansøgningsfristen udløber den 24. maj 2021. Du søger stillingen via knappen nedenfor.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gladsaxe Kommune

Adresse 1
Rådhus Alle 7
2860 Gladsaxe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82030055
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gladsaxe Kommune

Adresse
Rådhus Alle 7
2860
Gladsaxe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-04-2021
Ansøgningsfrist
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82030055
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed