Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for Klima og Miljø - Aalborg Kommune - Aalborg / Danmark

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
17-06-2022

Forlænget ansøgningsfrist

 

Aalborg Kommune har truffet et valg og sat en markant ambitiøs dagsorden:

Aalborg vil være i den grønne førertrøje.

 

Klima og Miljø fortsætter med at tænke i løsninger, der rækker ind i fremtiden og foregriber klima- og miljøudfordringerne. Det sker blandt andet med en ny verdensmålsstrategi, som sikrer, at kommunen både udvikler sig økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt samt socialt retfærdigt. Samtidig bliver der arbejdet på en tværgående politikformulering, der fremmer og understøtter den grønne omstilling i kommunens syv forvaltninger.

 

Med etableringen af den nye forvaltning Klima og Miljø har Byrådet givet ambitionen muskler.

 

Stillingen repræsenterer en unik attraktiv, krævende og udfordrende - topledelsesudfordring som direktør i landets 3. største og sandsynligvis mest klimabevidste kommune.

 

Du får mulighed for - og forventes med smittende gejst og engagement - at kunne inspirere og facilitere mange udviklings- og samarbejdsprocesser. Udviklingen skal ske i samarbejde med private, professionelle og frivillige aktører i og uden for den kommunale forvaltning i hele Aalborg og i hele Nordjylland. Det er et holdspil at gøre Aalborg og Nordjylland grøn, og du bliver en af nøglespillerne.

 

Du skal samarbejde med og understøtte det nye Klima- og Miljøudvalg i deres politiske rolle som koordinerende og politikudviklende. Du har det overordnede ansvar for at opbygge forvaltningen med en smidig struktur og en sund kultur, der effektivt kan realisere de politiske ambitioner. Det er en gigantisk kultur- og forandringsledelsesopgave at sikre Klima og Miljø en central rolle i udviklingen af alle de kommunale tilbud på tværs af de stærke traditioner, fagligheder og kulturer i kommunen. Til de mange aktører uden for den kommunale organisation skal der skabes kontakter og bygges relationer, der sikrer, at hele Aalborg løfter i flok på den grønne dagsorden. Internt har du ansvaret for at lede forvaltningen og de cirka 330 medarbejderes arbejde med de vigtige kerneopgaver - bæredygtig udvikling, miljøbeskyttelse og affaldshåndtering. Opgaverne indebærer bl.a. strategisk planlægning og varetagelse af myndighedsopgaver.

 

Du er et levende engageret menneske, der naturligt - ved at være den du er - skaber kontakt og gode relationer til andre mennesker. Du har allerede bevist, at du kan lede i et politisk miljø med et stort og komplekst aktør- og interessenetværk. Udover de generiske toplederkompetencer må du også gerne have (demonstreret) et stort personligt engagement i den grønne omstilling. Det vil kræve dit ekstraordinært store engagement og energi sammen med din forvaltning og mange samarbejdspartnere at levere de resultater, Aalborg vil nå.

 

Du kan læse meget mere om kommunen på www.aalborg.dk og om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat.

 

Interesserede kan kontakte Jan Kjeldsmark fra Mercuri Urval på telefon 4073 4950, rådmand Per Clausen fra Aalborg Kommune på telefon 3167 5008 og kommunaldirektør Christian Roslev på telefon 9931 1505.

 

Du kan uploade ansøgning og CV via Aalborg Kommunes portal via dette link. Ansøgningsfristen udløber den 31. juli 2022. Kom frisk!

 

Sted

Aalborg / Danmark

 

Virksomhed

Aalborg Kommune

 

Referencenr.

DK-09142

 

Læs mere

www.aalborg.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Kommune

Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2022
Udløber
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83732347
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Aalborg Kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Kommune

Praktisk information
Indrykket
17-06-2022
Ansøgningsfrist
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83732347
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed