Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for By- og Landskabsforvaltningen

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-08-2019
  • en toplederstilling i sværvægtsklasse og den eneste af sin slags i Danmark

 

Hvert år vokser Aalborg Kommune med flere end 1.000 nye indbyggere. Mennesker, der ønsker at bo i en mangfoldig kommune, som har alt, uden at have for meget. De ønsker at blive en del af et rummeligt og handlekraftigt fællesskab, som har skabt en markant udvikling de sidste årtier. En udvikling, som har kombineret industri med viden - skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser, et rigt kultur- og fritidsliv samt en velfærd, der tilsammen har været med til at kåre Aalborgs borgere til de lykkeligste i Europa.

 

Det er nok ikke forkert at sige, at Aalborg Kommunes indbyggere er stolte. Ikke bare over udviklingen, men i lige så høj grad over det sammenhold og samarbejde, som skaber den og som altid er stærkere, når alle er med. For selvom kommunen strækker sig over mere end 1.000 km2 med Limfjorden, som skærer sig smukt gennem land og by, så er der stadig kort afstand mellem mennesker og fra ord til handling. Det er derfor, at vi i Aalborg Kommune siger: Vi udvikler os sammen!

 

By- og Landskabsforvaltningen er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune.

 

Forvaltningen har i alt ca. 550 medarbejdere, der er organiseret i fire hovedområder. Forvaltningen er velfungerende og økonomisk veldrevet. Den faglige kvalitet og ambitionerne er tårnhøje og kulturen er sund. Ledere og medarbejdere trives, og der er en markant stor stolthed ved at være en del af Aalborg Kommune og By- og Landskabsforvaltningen - arbejdsmiljøet er i top og sygefraværet i bund.

 

Ledelsesmandatet til direktøren fra det politiske system er tydeligt og stort. Direktøren kan forvente, at rådmanden og det politiske udvalg tilbyder et betydeligt ledelsesrum og politisk opbakning til at agere i det.

 

Direktøren forventes - som formand for forvaltningens direktion, medlem af kommunes direktørgruppe og den centrale rådgiver af rådmand, udvalg og byråd i forhold til den fysiske udvikling af hele kommunen - at kunne tilføre de faglige og politiske processer det overordnede strategiske blik og udsyn det lange lys.                   

Du er en attraktiv kandidat til stillingen, hvis du motiveres af at bedrive topledelse i en ambitiøs, nyskabende organisation, hvor bæredygtig by- og landskabsudvikling står øverst på dagsordenen. Du er allerede en dokumenteret kompetent og succesfuld topleder. Du kan meget vel være chef eller direktør for et lignende forvaltningsområde, men Aalborg Kommune er også interesseret i ansøgere fra beslægtede brancher. Først og fremmest skal du kunne levere god, kompetent strategisk topledelse, som særligt er båret af spidskompetencer på retningssætning, relations skabelse og kommunikation.

 

Stillingen besættes som udgangspunkt på kontraktvilkår efter Aftale om aflønning af chefer.

 

Yderligere oplysninger om kommunen, stillingen og ansættelsesproceduren finder du i det uddybende notat her

 

Interesserede kan kontakte Jan Kjeldsmark fra Mercuri Urval på telefon 4073 4950 og rådmand Hans Henrik Henriksen fra Aalborg Kommune på telefon 9931 2100.

 

Du kan uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-06558). Ansøgningsfristen udløber den 27. september 2019, kl. 10.00. Der ønskes tiltrædelse pr. 1. december 2019.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Kommune

Adresse 1
Boulevarden 13
9100 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
27-09-2019
Kviknummer
LJA-75054894
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Kommune

Adresse
Boulevarden 13
9100
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-08-2019
Ansøgningsfrist
27-09-2019
Kviknummer
LJA-75054894
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed