Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for beskæftigelses-, unge-, ældre-, social- og sundhedsområdet - Tårnby Kommune

Tårnby kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
15-03-2024

Er du en tydelig og engagerende leder, der kan sikre følgeskab og skabe resultater gennem en inddragende og tillidsfuld ledelsesstil? Kan du sætte retning og holde kursen selv i modvind? Vil du være en del af en ny organisation med gode muligheder for at sætte dit eget præg på udviklingen? Så er du måske vores nye direktør.

 

Tårnby Kommune søger en ny direktør for beskæftigelses-, unge-, ældre-, social- og sundhedsområdet, der har lyst til at blive en del af mulighedernes kommune på amager, hvor man aldrig er mere end et smut fra København eller et par timer fra resten af Europa. Tårnby Kommune rig på kultur og fritidstilbud, har den smukkeste natur på fælleden og gode transportmuligheder. Foreningslivet er aktivt og medarbejderne er engagerede. Det er en kommune, der er attraktiv at bo, leve og arbejde i - og der er gang i en stor udvikling.

 

Opgaven

Som kommende direktør skal du have fokus på en sikker drift, udvikling og økonomistyring på hele dit direktørområde. Det vil være dit ansvar at oversætte de politiske pejlemærker, prioriteringer og beslutninger til organisationen og agere tillidsfuld brobygger mellem det politiske niveau og administrationen, samt i relation til borgere, erhvervsliv og øvrige interessenter. Hertil skal du kunne navigere sikkert i forhold til den politiske betjening og være garant for en tydelig formidling af sagsfremstillinger på en gennemsigtig måde, hvor konsekvenserne af de politiske beslutninger er tydelige.

 

Som direktør skal du kunne skabe, dyrke og tydeliggøre synergierne mellem områdets opgaver med et sikkert blik for sammenhængen til øvrige fagområder, så potentialer og resultater bliver tydelige for alle interessenter, herunder politikere, direktion, chefer, medarbejdere og borgere. Du skal stå for en gennemgående implementering af den nye struktur og organisering, samt bidrage til at få flere unge i job og uddannelse og generelt sikre et løft på beskæftigelsesområdet.

 

Personen

Vi forventer at du har indgående kendskab til flere af fagområderne og stillingen kræver en direktør, der kan lede og give kompetent ledelsesmæssig sparring på alle områderne. Der er brug for en direktør, der kan sætte en sikker retning for både beskæftigelses-, unge-, ældre-, social- og sundhedsområdet i Tårnby Kommune og sikre følgeskab til kursen. En direktør, der har en inkluderende og tværgående tilgang til opgaveløsningen og som har blik for de synergier og samarbejdsmuligheder, der er på tværs af hele organisationen.

 

Som direktør skal du servicere Social- og Sundhedsudvalget, samt Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget, hvilket kræver politisk tæft og indsigt i, hvad der rører sig blandt politikerne, og hvilke konsekvenser dette kan have i en konkret sag eller bredt set. Som direktør bliver du leder af ledere, der også selv er ledere af ledere. Dette kræver en tydelig leder, der med respekt for ledelseskæden giver plads og rum til, at centercheferne selv kan udfolde deres viden, faglighed og perspektiver i et inddragende og konstruktivt samspil.

 

Andet

Du kan læse mere om stillingen og Tårnby Kommune i stillings- og kompetenceprofilen.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 7. april 2024

 

Yderligere information og spørgsmål: Kontakt kommunaldirektør Lars Rich, tlf. 23 48 92 09, eller adm. direktør Chris E. Petersen, MUUSMANN, tlf. 81 71 75 16.

 

Tiltrædelse: 1. juni 2024.

 

Stillingsbetegnelse:

Direktør for beskæftigelses-, unge-, ældre-, social- og sundhedsområdet

 

Frist:

07-04-2024

 

Organisations adresse:

Amager Landevej 76 2770 Kastrup

 

Uddybet jobprofil:

Stillings- og kompetenceprofil - Direktør til Tårnby Kommune.pdf

 

Hjemmeside:

www.taarnby.dk

 

Kontaktpersoner:

Kontakt kommunaldirektør Lars Rich, tlf. 23 48 92 09

Adm. direktør Chris E. Petersen, MUUSMANN, tlf. 81 71 75 16.

 

1. samtalerunde:

tirsdag den 16. april 2024

 

Testforløb hos MUUSMANN:

torsdag den 18. april 2024

 

2. samtalerunde:

onsdag den 24. april 2024

 

Tiltrædelse:

1. juni 2024

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Tårnby kommune

Adresse 1
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2024
Udløber
07-04-2024
Kviknummer
LJA-85382922
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Tårnby kommune

Adresse
Amager Landevej 76
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-03-2024
Ansøgningsfrist
07-04-2024
Kviknummer
LJA-85382922
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed