Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for Beredskab & Sikkerhed

Beredskab og Sikkerhed

Randers, Østjylland

Indrykket
10-05-2019

Beredskab & Sikkerhed søger en tydelig, synlig og tillidsfuld direktør, der kan sikre et fortsat professionelt beredskab på tværs af de fire kommuner Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommune. Et beredskab, der er kendetegnet ved god sammenhæng mellem udvikling og indsatser og nøgleord som kvalitet og sikkerhed.

Den kommende direktør for Beredskab & Sikkerhed bliver beredskabets øverste administrative leder med reference til Beredskabskommissionen og indtræder som nøgleperson i tætte og forpligtende dialoger og samarbejder med politikere, kommunale ledere, medarbejdere, eksterne leverandører, det lokale erhvervsliv og mange flere.

Opgaven

Den kommende direktør for Beredskab & Sikkerhed får en stor opgaveportefølje med både et internt og et eksternt fokus.

Det interne fokus udmønter sig blandt ved en sikring af, at organisationen og opgavevaretagelsen fortsat er kendetegnet ved høj faglighed, og at der er en stærk fælles kultur præget af en god korpsånd samt af fælles værdier og målsætninger, der sammen understøtter og motiverer medarbejdere og frivillige.

Den kommende direktør skal derudover sikre et professionelt og robust beredskab med fokus på medarbejdernes udvikling, så kompetencerne matcher de fremtidige udfordringer og opgaver, samt at kvalitet og høj sikkerhed ledsages af en omkostningsbevidst drift.

Der foruden skal den kommende direktør være en synlig og nærværende leder, der både har strategisk overblik, og som kan fortsætte styrkelsen af sammenhængskraften i beredskabet samt skabe operationel sammenhæng i organisationens udvikling og indsatser. Ligeledes at lovgivningen opfyldes og overholdes gennem en sikker og effektivt drevet organisation med udgangspunkt i det aftalte serviceniveau og inden for de fastlagte økonomiske rammer.

Den kommende direktørs eksterne fokus udmønter sig blandt andet ved et tæt og koordineret samspil mellem kommunerne og beredskabet om myndighedsopgaver. Derudover skal direktøren etablere en tæt kontakt og samspil med de fire kommuners borgmestre og relevante administrative repræsentanter og sikre en løbende koordinering på tværs, for derved at sikre etableringen af velkonsoliderede og konstruktive politiske beslutningsprocesser.

Personen

Den kommende direktør skal have indgående kendskab til og interesse for kerneopgaverne, skal kunne lede opgaveløsningen og have ledelseserfaring som leder af ledere i en politisk ledet organisation.

Den kommende direktør skal være i stand til at kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt, det være sig i dialoger og samarbejder med politikere, kommunale ledere, medarbejdere, eksterne leverandører, det lokale erhvervsliv og mange flere, hvilket kræver tydelig kommunikation, troværdighed i relationerne samt en tillidsfuld ledelsesform.

Den kommende direktør skal være dygtig til at se mulighederne inden for den aftalte økonomi. Direktøren skal også være god til at styre økonomien, god til at sikre en effektiv udnyttelse af de leverancer, som beredskabet køber, samt god til forhandling og forvaltning af kontrakter med eksterne leverandører, som er en væsentlig opgave for direktøren.

Andet

Læs mere om Beredskab & Sikkerhed på www.bsik.dk, og læs mere om stillings- og personprofilen på www.muusmann.com/stillinger/

Tiltrædelse: 1. august 2019

Lønnen vil blive forhandlet inden for rammerne af Aftale om aflønning af chefer. Forventningen er, at den samlede aflønning ekskl. pension vil ligge på 825.000 kroner pr. år.

Ansøgningsfrist: Søndag den 2. juni 2019.

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger/

Kontakt gerne formand for Beredskabskommissionen, borgmester Nils Borring, på tlf. 3030 8224, eller direktør hos MUUSMANN, Chris Enrico Petersen, på tlf. 8171 7516, for yderligere oplysninger.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Beredskab og Sikkerhed

Adresse 1
Vestergrave 30
8900 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
02-06-2019
Kviknummer
LJA-73240981
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Ledelse, Strategi og udvikling, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beredskab og Sikkerhed

Adresse
Vestergrave 30
8900
Randers
Praktisk information
Indrykket
10-05-2019
Ansøgningsfrist
02-06-2019
Kviknummer
LJA-73240981
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Ledelse, Strategi og udvikling, Økonomi og regnskab
Beliggenhed