Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for Arealudviklingsselskabet Fremtidens Vollsmose P/S

Arealudviklingsselskabet Fremtidens Vollsmose

Odense, Fyn

Indrykket
16-11-2022

Vil du stå i spidsen for den største omdannelse af en bydel i Danmark nogensinde?

I 2032 er Vollsmose omdannet til et attraktivt, grønt og bæredygtigt område, hvor mennesker lever, arbejder og trives sammen. Vil du sætte dit eget hold og udvikle vores bydel, så vi sammen skaber et sammenhængende, attraktivt og velfungerende område, hvor mennesker trives?

Velkommen til Fremtidens Vollsmose

De to almene boligselskaber, Civica og FAB, AP Ejendomme og Odense Kommune forandrer Vollsmoses 400.000 kvadratmeter fra udsat boligområde til en bydel med stærk sammenhængskraft i en blanding af private og almene boliger, erhverv og kommunale arbejdspladser.

Som direktør i Arealudviklingsselskabet Fremtidens Vollsmose P/S er du med helt fra start, når vi skaber en god by med stærk sammenhængskraft og varieret arkitektur.

Sæt holdet og dyrk de interne og eksterne relationer

Du opdyrker de tætte relationer, der skal til for at skabe fremdrift. Dine første opgaver bliver at rekruttere dine 2-3 nærmeste medarbejdere og at færdiggøre forslaget til en bydelsplan. Det gør du sammen med mange faste og tætte samarbejdspartnere i ejerkredsen, virksomheder, rådgivere og myndigheder.

Du kommer i den grad til at sætte dit præg på en Danmarkshistorisk byudvikling, når du sammen med dit team skaber strategien for udvikling, byggemodning og salg af områdets nye byggemuligheder. Herudover sikrer du, at projektet får både national og international opmærksomhed. På den måde gør du området attraktivt for nuværende og kommende beboere, virksomheder, institutioner og investorer.

"Vi har høje ambitioner. Derfor sørger vi for, at du har mulighed for at sætte dit team og får adgang til kompetente rådgivere i ejerkredsen, så du kan sikre, at bestyrelsens vision gennemføres. Det her er en rolle, hvor du arbejder sammen med mange forskellige mennesker," fortæller bestyrelsesformand og executive director hos Colliers, Peter Winther.

Du kan læse meget mere om organisationen og jobbet i denne udvidede stillingsbeskrivelse.

Stærke relationelle kompetencer, karismatisk leder og relevant ledelseserfaring

  • Du har dokumenterede resultater med en realiseringsstrategi/-plan for et byudviklingsprojekt gerne i sammenhæng med social omstilling og med salg af areal.
  • Du er udpræget kommercielt tænkende og -handlende.
  • Du er en foretrukket samarbejdspartner og netværker på alle niveauer på en måde, så du nyder respekt og indbyder til dialog.
  • Du har måske en relevant uddannelse, men det betyder mere, hvad du har lavet i din karriere.
  • Du har ledelseserfaring samt erfaring med (måske også uddannelse i) projektledelse.
  • Du kender økonomistyring, salgets faser og du har arbejdet med bestyrelser.
  • Sidst men ikke mindst er du en god kommunikator, som har blik for perspektiverne og evner at formidle dem på relevant vis til forskellige målgrupper som fx offentlige beslutningstagere, lokalsamfund og investorer.

Interesseret?

Ring til Thomas Gajhede (telefon 2084 1030) eller Jakob Westh (telefon 6089 6436) fra Mercuri Urval for at høre mere om stillingen.

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2023.

Dit arbejdssted bliver i Odense.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arealudviklingsselskabet Fremtidens Vollsmose

5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
02-01-2023
Kviknummer
LJA-84255835
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arealudviklingsselskabet Fremtidens Vollsmose

Praktisk information
Indrykket
16-11-2022
Ansøgningsfrist
02-01-2023
Kviknummer
LJA-84255835
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed