Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør - Børn, Uddannelse og Kultur

Odder Kommune

Odder, Østjylland

Indrykket
12-03-2020

Odder Kommune har høje ambitioner for alle børn og unge ambitioner, der - med en børne- og ungepolitik fra 2019 - styrker fokus på det tværgående samarbejde om børn og unges læring, trivsel og udvikling. Politikken formes af en stærk vision om livsduelige børn og unge, der inkluderer hinanden, og som hver især er en betydningsfuld del af fællesskabet. Hertil kommer en nylig vedtaget kulturstrategi og en fritidsstrategi, som er på vej, som sammen med børne- og ungepolitikken skal forme indsatsen på børn-, uddannelses- og kulturområdet de kommende år.

Den nye direktør skal stå i spidsen for realiseringen af Odder Kommunes ambitiøse strategier og forventes at have et indsigtsfuldt og stærkt blik for, hvordan børne-, uddannelses- og kulturområdet kan bidrage til, at Odder Kommune som helhed lykkes.

Du inviteres som ny direktør til at blive en del af en veletableret direktion og organisation, og du kommer til at spille en central rolle i den samlede udvikling af en kommune, hvor der et helt særligt fokus på at skabe værdi for og være tæt på dem, det hele handler om - borgerne.  

Korte beslutningsveje. Vi bestræber os kontinuerligt på at udnytte fordelene ved, at kommunen ikke er større end den er. Det betyder, at der er relativt få lag i vores organisation og der er kort vej fra tanke til handling. Din organisation spænder vidt og du skal som direktør spænde vidt. Du skal mestre detaljen uden at du mister overblikket.

En vækstkommune i balance. Odder Kommune er en kommune i vækst med stærke og selvbevidste lokale fællesskaber, som både kræver og giver stor mulighed for indflydelse. Kort sagt en kommune med et stærkt nærdemokrati med en stærk kultur for deltagelse og debat.

Byrådets vision sætter retning for Odder Kommunes udvikling:

  • Rammerne for det gode liv gennem fællesskab, nærhed og åbenhed

  • Gode betingelser for bæredygtig vækst og udvikling gennem målrettede indsatser og ved at udvikle samarbejdet mellem de enkelte aktører

  • Bæredygtig økonomisk udvikling gennem nytænkning, inddragelse og udsyn.

 

Måske er du vores nye direktør? Læs mere om Odder Kommune og Børn, Uddannelse og Kultur i det uddybende notat her.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse mellem KL og de faglige organisationer med et forventet årligt lønniveau på ca. kr. 980.000 ekskl. pension.

Ansøgningsfristen udløber den 25. maj 2020, kl. 10.00.

Om virksomheden

Læs om Odder Kommune på www.odder.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odder Kommune

Adresse 1
Rådhusgade 3
8300 Odder
Danmark
Adresse 2
Rådhusgade 3
8300 Odder
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2020
Udløber
25-05-2020
Kviknummer
LJA-79783874
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Lægemiddelstyrelsen

Børne- og Undervisningsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odder Kommune

Adresse
Rådhusgade 3
8300
Odder
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-03-2020
Ansøgningsfrist
25-05-2020
Kviknummer
LJA-79783874
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed