Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktionssekretariatet i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en fagligt stærk og ambitiøs special- eller chefkonsulent til økonomistyring og strategi

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-11-2020

Har du lyst til at konsolidere og videreudvikle den interne økonomistyring og strategi i en organisation i rivende udvikling?

Om os

I Styrelsen for Undervisning og Kvalitet arbejder vi for at sikre de bedst mulige rammer for undervisning af børn, unge og voksne. Styrelsen har i de senere år fået tilført yderligere opgaver med implementering af en række politiske aftaler på uddannelsesområdet og har derfor udviklet sig til en organisation med næsten 400 årsværk.

Du vil blive ansat i direktionssekretariatet, der varetager betjeningen af direktionen i styrelsen. I direktionssekretariatet har vi en uformel tone, og vi lægger vægt på at have et godt samarbejde i en ofte travl hverdag. Styrelsen etablerede sidste år en økonomifunktion i direktionssekretariatet, som siden har udviklet en mere systematisk økonomistyring i styrelsen. Der er fortsat potentiale for at konsolidere og videreudvikle styrelsens generelle økonomifunktion. Direktionssekretariatet består herudover af en HR-funktion og et forkontor for direktionen og medvirker samlet set til en tæt betjening af direktionen samt understøttelsen af en fortsat strategisk udvikling af styrelsen.

Dine arbejdsopgaver

Du kommer dels til at have en nøglefunktion som tovholder for styrelsens interne økonomistyring, dels til at bidrage til direktionssekretariatets generelle ledelsesbetjening. Styrelsen skal styrke den interne økonomistyring, og jobbet indebærer derfor udover at sikre en stabil daglig drift udviklingsopgaver relateret til processer og produkter. Samtidig arbejder direktionssekretariatet på at styrke ledelsesbetjeningen i forhold til den strategiske udvikling af styrelsen. Dine opgaver bliver bl.a. i samarbejde med dine kollegaer:

  • Udvikling af økonomistyringen, herunder understøttelse af chefgruppen i deres budgetansvar, strategisk og økonomisk sparring på vurdering af udspil mv.

  • Generelle koordineringsopgaver i styrelsen i den tætte betjening af direktionen, herunder understøttelse af den strategiske udvikling af styrelsen.

  • At udarbejde styrelsens finanslovsbidrag, interne budget og at varetage den løbende budgetopfølgning

  • At bidrage til styrelsens overgang til en ny registreringsramme fra 1. januar 2021 samt implementering af det fællesstatslige budgetsystem (SBS).

  • At varetage en række forskellige regnskabsopgaver i samarbejde med den koncernfælles regnskabsfunktion, f.eks. i forbindelse med styrelsens kontoplan, årsafslutning og udarbejdelse af den finansielle del af styrelsens årsrapport.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse fx. cand. polit., cand.scient.pol. eller lignende, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra et ministerium eller en styrelse.

Herudover forventer vi, at du:

  • har erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation og udarbejdelse af budgetter, prognoser mv.

  • arbejder struktureret og er som person åben og imødekommende over for dine kollegaer-

  • er stærk analytisk, herunder er god til at formidle økonomiske data.

 

Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til statens budgetsystem samt erfaring med ledelsesbetjening.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Du bliver ansat som special- eller chefkonsulent efter gældende overenskomst.

Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Mads Mikkelsen på telefon 3392 7882.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på hjemmesiden http://www.stukuvm.dk eller generelt om Børne- og Undervisningsministeriet på http://www.uvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest tirsdag den 10. december 2020. Vi forventer at afholde to samtalerunder i uge 51.

Du vil i forbindelse med samtalerne blive stillet en case-opgave.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-11-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81426712
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-11-2020
Ansøgningsfrist
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81426712
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed