Gem annonce

Direktionskonsulent med stort drive til Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2024

Vi søger en erfaren direktionskonsulent, som kan understøtte direktionen i den daglige drift og strategiske udvikling.

Det Kongelige Akademi er en førende uddannelses- og forskningsinstitution inden for arkitektur, design og konservering beliggende på Holmen i København. Vi er en organisation i løbende udvikling og har brug for en direktionskonsulent, der kan indgå i og sætte sit præg på Ledelsessekretariatet.

 

Ledelsessekretariatet håndterer ledelsesbetjening og en række styrings- og koordineringsopgaver i forhold til organisationen, styrelse og ministerium. Ledelsessekretariatet arbejder tæt sammen med direktion, administration og de faglige miljøer, og vi søger en direktionskonsulent, som skal bistå i den daglige drift og strategiske udvikling.

 

Om stillingen

Uddannelses- og forskningsområdet er i konstant forandring med bl.a. politiske reformer. Samtidig forandres arkitektur, design og konserverings rolle i samfundet i disse år med fokus på relevans, bæredygtighed og grøn nytænkning. I det kommende år skal Det Kongelige Akademi desuden arbejde med en ny strategi og ny rammekonktrakt med Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 

Som direktionskonsulent arbejder du med sagsgange, der understøtter direktionen. Du er med til at udvikle og kvalitetssikre sagsakter til og fra direktionen og får ansvaret for håndteringen af akademiets politiske rammekontrakter, status på strategiimplementering, nøgletal, handlingsplaner, årsrapportering, høringssvar mv. Dialog med Uddannelses- og Forskningsministeriet vil være en af dine opgaver, hvorfor kendskab til politik og forvaltning er en stor fordel.

 

Dine konkrete ansvarsområder og opgaver omfatter:

 • Forberedelse, deltagelse og opfølgning på direktionsmøder, herunder kvalitetssikring af direktionsmateriale og udarbejdelse af dagsordner og referater

 • Deltagelse i strategiske og organisatoriske projekter med udarbejdelse af tilhørende analyser og beslutningsoplæg

 • Udarbejdelse af sagsoplæg, analyser, notater og ledelsesrapporteringer

 • Monitorering og afrapportering af politisk rammekontrakt, strategiske handlingsplaner og tilsyn

 • Betjening af ministerier og styrelser

 • Sekretariatsbetjening for den administrative ledelse og andre formelle fora

 • Diverse administrative opgaver

 

Du vil blive en del af Kommunikations- og Ledelsessekretariatet, der ligger under samme chef. Ledelsesbetjening og kommunikation samtænkes derfor naturligt i både den interne projektportefølje og det strategiske arbejde i organisationen. Du løser dine opgaver i tæt koordination med prorektor, medlemmerne af direktion og ledelse, kommunikations- og Ledelsessekretariatschefen og de øvrige medarbejdere i afdelingen.

 

Om dig:

Du har en relevant akademisk uddannelse, gerne inden for samfundsvidenskab, og flere års erfaring fra en lignende stilling. Erfaring fra en uddannelsesinstitution eller en politisk ledet organisation er en fordel.

 

Som direktionskonsulent vil du befinde dig i en alsidig rolle, hvor det er afgørende, at du kan arbejde strategisk og analytisk og formår at strukturere, planlægge og proaktivt følge op på aktiviteter i organisationen. Du bevæger dig desuden ubesværet på alle niveauer i en kreativ og videnstung organisation og har let ved at skabe relationer.

 

Derfor lægger vi vægt på, at du:

 • Har en stærk strategisk og organisatorisk forståelse

 • Har politisk indsigt og erfaring med offentlig forvaltning

 • Kan omsætte komplekse problemstillinger til klare skriftlige oplæg

 • Kan navigere i en kompleks organisation som effektiv koordinator

 • Indtænker implementering og kommunikation i alle sager

 • Kommunikerer klart og præcist på dansk og engelsk

 • Er analytisk stærk med god talforståelse

 • Er proaktiv og nytænkende

 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker som specialkonsulent i henhold til Overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængig af dine kompetencer og erfaringer.

 

Stillingen er en varig fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Det må påregnes, at der i spidsbelastningsperioder kan være behov for, at du står til rådighed uden for normal arbejdstid og at skiftende arbejdstider kan forekomme.

 

Ansøgningen

Send din motiverede ansøgning, opdateret CV, uddannelsesbevis og evt. øvrige relevante bilag elektronisk via knappen "Søg stillingen" nedenfor, så ansøgningen er Det Kongelige Akademi i hænde senest torsdag den 8. august 2024.

 

Ansøgninger og ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og Ledelsessekretariatschef Michael Kreutzfeldt på telefon 4170 1555 eller på mkre@kglakademi.dk.

 

Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist

08-08-2024

 

Arbejdssted

Holmen

 

Hjemmeside

www.kglakademi.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

Adresse
Philip de Langes Allé 10
1435 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-06-2024
Udløber
08-08-2024
Kviknummer
LJA-85538521
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

Adresse
Philip de Langes Allé 10
1435
København K
Danmark
Tlf: 41 70 15 00
Praktisk information
Indrykket
10-06-2024
Ansøgningsfrist
08-08-2024
Kviknummer
LJA-85538521
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce