Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktionskonsulent med forskningspolitisk indsigt til Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2021

Vil du være med til at løfte Kræftens Bekæmpelse forskningspolitisk og påtage dig løbende sekretariatsopgaver for vores adm. direktør, er stillingen som forskningspolitisk direktionskonsulent måske noget for dig.

 

Vi søger en kandidat med forskningspolitisk indsigt og erfaring til nyoprettet stilling i afdelingen Politik & Jura.

 

Arbejdsopgaver

Som direktionskonsulent vil du skulle varetage løbende sekretariatsopgaver for vores adm. direktør. Der kan være tale om udarbejdelse af oplæg, sags- og processtyring, deltagelse i og opfølgning på møder, koordinering af forskningspolitiske indsatser mv.

 

Du skal samtidig være med til at koordinere Kræftens Bekæmpelses forskningspolitiske indsats nationalt og internationalt, herunder at fremme foreningens forskningspolitiske mål. Du vil få ansvar for forskningspolitiske initiativer, der bidrager til optimering af rammerne for dansk kræftforskning. Du vil ligeledes skulle medvirke til og få medansvar for den igangværende proces i forhold til en ny forskningspolitik for Kræftens Bekæmpelse. Du vil få ansvar for koordinering af samspillet med visse nationale forskningspolitiske samarbejdsparter og netværk.

 

Kvalifikationer

En kandidat med nogle års erfaring fra lignende arbejde og med godt kendskab til forskningspolitiske forhold vil blive foretrukket. Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner, fleksibilitet og gode skriftlige kommunikationsevner. Det er en forudsætning, at du har stærke engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt. Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, er initiativrig og har lyst og evner til at tage selvstændigt ansvar for din opgaveportefølje. 

 

Vi tilbyder

Et udfordrende og udadvendt arbejde med stor berøringsflade. Samarbejde med gode kolleger i Politik & Jura og andre relevante afdelinger. Løn- og ansættelsesforhold efter aftale og kvalifikationer og i henhold til Kræftens Bekæmpelses overenskomst med AC. Din ansættelse vil være i afdeling for Politik & Jura med formel reference til afdelingschefen. Vi forestiller os, at du indplaceres som specialkonsulent.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Una Jensen, tlf. 35 25 72 50/23 41 06 76.

 

Arbejdstiden er røgfri.

 

Ansøgning

Din skriftlige ansøgning bilagt CV og eksamensbevis bedes indsendt elektronisk senest den 3. oktober 2021 kl. 23.59.

 

Vi holder ansættelsessamtaler den 8. og 13. oktober 2021. Tiltrædelse er 1. december 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kræftens Bekæmpelse

Adresse 1
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2021
Udløber
03-10-2021
Kviknummer
LJA-82685491
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kræftens Bekæmpelse

Adresse
Strandboulevarden 49
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-09-2021
Ansøgningsfrist
03-10-2021
Kviknummer
LJA-82685491
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed