Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktionsassistent

Memox

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-07-2021

Memox har vokseværk og mange nye projekter på tegnebrættet. Derfor ønsker vi nu at besætte en nyoprettet stilling som direktionsassistent med direkte reference til vores direktion. 

Om stillingen:

Som vores nye direktionsassistent kommer du til at arbejde selvstændigt med opgaver for Memox direktion og samlede ledergruppe, ligesom du også varetager opgaver på tværs af organisationen. Derudover kommer du til at arbejde selvstændigt med egne opgaver/projekter.

Du kommer tæt på beslutningerne og bliver dermed direktionens forlængede arm, og vi forventer, at du i denne funktion understøtter direktionen på bedste vis. Det er afgørende, at du er vant til at håndtere en høj grad af fortrolighed og i øvrigt kan begå dig i hele organisation.  

Opgaverne vil være forskelligartede, herunder: 

 • Udarbejdelse af notater, analyser, businessplaner, øvrige præsentationer, referater og mødeplanlægning samt beslutningsmateriale til bestyrelse og direktion. 
 • Være tovholder på ledermøder og direktionsmøder og opfølgning på deadlines og beslutninger i forlængelse heraf i tæt samarbejde med ledere og direktion. 
 • Diverse mangeartede ad-hoc opgaver for vores direktion og generelt fungere som koordinator for direktionen samt som bindeled mellem vores direktion og ledergruppen. 
 • Bidrage til projektstyring efter behov.

Stillingen er baseret på en 37-timers arbejdsuge, hvor der i perioder vil være behov for at lægge ekstra timer i opgaven. 

Vi søger en person, der: 

 • Har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling samt en relevant uddannelsesmæssig baggrund (gerne cand.merc, cand.polit., cand.scient.pol eller lignende). 
 • Er god til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt på både dansk og engelsk samt har generel god forståelse for de nordiske sprog. 
 • Har stærke kompetencer i Microsoft Office, særligt PowerPoint og Excel. Du må gerne have erfaring fra arbejde med SharePoint/Office 365 samt interesse og forståelse for arbejde med Business Intelligence. 
 • Gerne har erfaring med projektledelse. Dette er ikke et krav, men vil vægte positivt.

Vi forestiller os, at du: 

 • Er fagligt dygtig og vant til at arbejde analytisk, selvstændigt og med mange deadlines, som du sætter en ære i at overholde.  
 • Udviser generel ordentlighed og har orden i penalhuset.  
 • Er empatisk, har gode samarbejdsevner og leverer et højt serviceniveau. 
 • Tager initiativ og ønsker at gøre en forskel. 

Om os: 

Vi er eksperter i multietnisk og dansk familiebehandling, og vores mål er at hjælpe flest mulige familier, børn og unge til et bedre liv. I samarbejde med kommuner landet over tilbyder vi både familiebehandling og anden støtte til udsatte familier, både multietniske og danske familier og altid på det sprog, som alle i familien taler og forstår. Den forskel, vi gør på den korte og den lange bane for familierne, er dét, der driver os.

Organisation har 55 fastansatte medarbejdere og omkring 200 familiekonsulenter, der arbejder ude i familierne, og som tilsammen taler omkring 80 sprog og dialekter, herunder selvfølgelig også dansk.

Memox har hovedkontor i København og lokale afdelinger i Århus, Aalborg, Odense og Kolding samt en dattervirksomhed i Norge.


Derfor skal du vælge Memox:

Du får engagerede og dygtige kolleger med fælles ambition om at skabe positive forandringer for de børn, unge og familier, vi arbejder med. I Memox er der højt til loftet, og du kan forvente ambitiøs faglighed, gode grin og en uhøjtidelig omgangstone, som er præget af ærlighed, tillid og plads til at være den, du er.

Du bliver en del af en spændende og travl arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har netop lanceret en ny strategi, En familie med vokseværk, som udstikker retningen for de kommende år med ambitiøse mål om at udvide paletten af vores ydelser og at være til stede i flere lande, ligesom høj medarbejdertrivsel er en integreret del af strategien.

Ansøgning 

Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, cv og dokumentation for relevant uddannelse via linket. Skriv dine forventninger til løn i ansøgningen. Vi ønsker at besætte stillingen senest pr. 1. oktober 2021 og holder løbende ansættelsessamtaler. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores administrerende direktør Astrid Ravnsbæk på telefon 53 56 33 17 eller vores vicedirektør Niels J. Kindberg på telefon 31 50 96 53


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Memox

Adresse 1
Eliasgade 10
2300 Købehavn S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82395295
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Memox

Adresse
Eliasgade 10
2300
Købehavn S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-07-2021
Ansøgningsfrist
15-08-2021
Kviknummer
LJA-82395295
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed