Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DIIS søger en studentermedhjælper til enheden Fred og Vold

Dansk Institut for Internationale Studier

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2023
Studentermedhjælper til Dansk institut for Internationale Studier (DIIS)

Da vores dygtige studentermedhjælper i enheden Fred og vold er ved at være færdiguddannet søger vi i Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) en ny studentermedhjælper til enheden. Startdato 1. september 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Om DIIS

DIIS er en selvstændig, offentlig forskningsinstitution sat i verden for at styrke uafhængig forsknings-, analyse-, udrednings- og informationsvirksomhed i Danmark om internationale forhold inden for det udenrigs-, sikkerheds- og udviklingspolitiske område.

På DIIS vil du blive en del af et internationalt orienteret forskningsmiljø hvor tonen er uformel, der er fleksible rammer og gode kollegaer. Du vil møde spændende meningsdannere og få indblik i, hvad der sker rundt om i verden. Som studentermedhjælper vil du blive en del af en aktiv studentergruppe på 15 studentermedhjælpere.

Personprofil
Du er studerende på en videregående uddannelse (fx antropologi, sociologi, statskundskab, historie eller globale studier). Du er god til at byde ind på opgaver og fleksibel i forhold til arbejdsopgaverne. Opgaverne vil bl.a. bestå i at hjælpe enhedens forskere med opgaver såsom litteratursøgning, planlægning og organisering af seminarer samt korrekturlæsning og transskriptionsopgaver.

Stillingen som studentermedhjælper omfatter også en række mere praktiske opgaver, som fx assistance i forbindelse med afholdelse af konferencer, opdækning/afrydning ved møder og frokoster, kopiopgaver, o.l.

Om enheden Fred og Vold:

Enheden analyserer fred og konflikt ud fra et perspektiv, hvor vold ikke kun er en integreret del af krige og væbnede konflikter, men også er et grundlæggende element i vores samfund og hverdag og den måde, hvorpå orden bliver skabt og opretholdt. Du kan læse mere om enheden på DIIS hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer pr. uge og kan tilrettelægges fleksibelt efter aftale med din leder.

Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (HK-Stat).

Det er et krav, at du er aktiv studerende og indskrevet på en videregående uddannelse under hele din ansættelse.

Ansøgning

Ansøgning, CV og dokumentation for indskrivning på relevant uddannelse skal være os i hænde senest fredag d. 30. juni 2023 kl. 23.59. Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset alder, køn, seksuel orientering, politisk overbevisning, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Bemærk venligst, at du kun kan søge stillingen ved at uploade din ansøgning med CV og indskrivning gennem vores e-rekrutteringssystem via linket "Søg Stillingen".

Yderligere oplysninger/spørgsmål til opslaget?
Kontakt hr@diis.dk hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen, løn mv. og enhedsleder Johannes Lang jla@diis.dk hvis du har spørgsmål til stillingens indhold.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Institut for Internationale Studier

Adresse 1
Gl. Kalkbrænderivej 51
2100 København Ø
Danmark
Tlf
3269 8787
Adresse 2
2100 København Ø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
32698787
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
30-06-2023
Kviknummer
LJA-84808428
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Institut for Internationale Studier

Adresse
Gl. Kalkbrænderivej 51
2100
København Ø
Tlf: 3269 8787
Praktisk information
Indrykket
25-05-2023
Ansøgningsfrist
30-06-2023
Kviknummer
LJA-84808428
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed