Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitaliseringskonsulenter til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-11-2019

Vil du være med til at sætte nye standarder for digitaliseringen i landets største kommune? Og motiveres du af, og tør du at sætte rammer og retning for forvaltningens digitalisering og anvendelse af IT? Så kan du være med til at gøre København til en udviklende og eftertragtet by at bo i. Vi søger to digitaliseringskonsulenter til at styrke den centrale digitaliseringsenhed i Teknik- og Miljøforvaltningen i København.

 

Vores kerneopgave er digital projektledelse og rådgivning af forvaltningens fire store forretningsområder, som hver især varetager den direkte kontakt med borgere og erhvervsliv.

 

Digitalisering i Teknik- og Miljøforvaltningen

Digitaliseringsenheden er bindeled mellem forretningen, eksterne udviklere og Københavns Kommunes centrale Koncern IT i konkrete projekter, og vi har ansvaret for den digitale udvikling i forvaltningen.

 

Vi søger to stærke IT-projektledere, der kan bringe projekter sikkert i mål, og som har flair for at styrke en digital dagsorden i en stor offentlig organisation. Vores projekter og løsninger spænder vidt, og der gøres brug af portaler, sensorer, algoritmer, RPA, machine learning, satellitovervågning m.m.

 

Du skal besidde gode kommunikative evner, hvad end du taler med en leverandørs teknikere, Koncern IT eller kolleger og ledere i organisationen, og du kan navigere sikkert som embedsmand på tværs af hierarkier og ledergrupper. Du vil ofte skulle indgå i tæt samarbejde med flere dele af forretningen enten som den behovsafdækkende og rådgivende digitaliseringskonsulent eller som ansvarlig projektleder om at analysere, designe og gennemføre store systemudviklinger og forretningstransformationer.

 

Vi er en enhed, der er i konstant udvikling, som du i dine arbejdsopgaver vil opleve mulighed for at præge. Vi forventer derfor, du har en naturlig og vedvarende interesse for nye teknologier.

 

Vi forventer, at du

  • er resultatorienteret og er klar til at tage ansvar for, at forretningsmæssige mål, strategi og teknologi hænger sammen

  • har flere års projektledererfaring

  • har erfaring med IT-processer, scoping af IT-projekter og digitalisering fra en større offentlig organisation. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes, at du har en relevant akademisk uddannelse gerne med IT-fokus.

 

For at kunne begå sig i jobbet lægges der vægt på tålmodighed, nysgerrighed og fleksibilitet. Du er grundig og samarbejdende, og dit drive og engagement sikrer, at du først stopper, når opgaven er løst eller resultatet er nået.

 

Vi forventer, at du har drive og lyst til at udvikle dig i jobbet som IT-projektleder og forretningsudvikler og dermed skabe varig forandring, succes og værdi for forretningen. Vi oplever i stigende grad, at projekterne gennemføres efter agile metoder, hvorfor erfaring til agile metoder og værktøjer vil være en fordel.

 

Du tilbydes

Stillingen indebærer spændende udfordringer i et tæt samspil med engagerede og hjælpsomme kolleger i en udviklende enhed. Du vil blive en del af en ambitiøs og dynamisk enhed med 20 engagerede kollegaer, hvor vi lægger vægt på kvalitet i opgaveløsningen, høj faglighed, en afslappet omgangstone og et godt kollegialt fællesskab.

 

37 timers arbejdsuge, inkl. frokostpause. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Du får samtidig gode muligheder for personlig og faglig udvikling og stor indflydelse på eget arbejdsområde.

 

Arbejdspladsen ligger på Njalsgade på Islands Brygge, og fuldtidsstillingen forventes besat fra 1. januar 2020, eventuelt tidligere.

 

Yderligere oplysninger

For yderligere information om stillingerne er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Marie Hvid Damborg på 3053 0236 eller teamkoordinator Eske Kock Pedersen på 2992 6366.

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. november 2019

 

Førstesamtaler forventes afholdt mandag den 25. november og andensamtaler kort herefter.

 


Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Teknik- og Miljøforvaltningen
Adresse 1
Njalsgade 13
2300 København S
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77239401
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Teknik- og Miljøforvaltningen
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-11-2019
Ansøgningsfrist
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77239401
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring
Beliggenhed