Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitaliseringsdirektør

VIA University College

Aarhus, Østjylland

Indrykket
20-12-2018

Vil du sætte digital retning på en af landets allerstørste uddannelsesinstitutioner?
På VIA udbyder vi mere end 40 mellemlange videregående uddannelser samt mere end 30 efter- og videreuddannelser rettet mod det offentlige og private arbejdsmarked. Det er en del af vores strategi at danne og uddanne vores studerende til et arbejdsmarked, der allerede ønsker medarbejdere med flere tværfaglige og digitale kompetencer.

Fra 1. januar 2019 ændrer vi vores organisering. Direktionen bliver smallere, og samtidig opretter vi en stilling som digitaliseringsdirektør, der får et bredt ansvar for at integrere det digitale perspektiv overalt i vores organisation.

Som vores nye digitaliseringsdirektør skal du sørge for, at vi på VIA kommer helt i front på det digitale område både didaktisk, professionsfagligt, procesmæssigt og administrativt. Området har et solidt afsæt, men du skal være med til at udvikle det strategisk, fagligt og organisatorisk. Du bliver en del af vores direktion, som arbejder tværgående og strategisk med et skarpt fokus på vores kerneforretning: at udbyde professionsrettede uddannelser og efteruddannelser af høj kvalitet, som efterspørges af aftagerne.

Din første opgave bliver at tage ledelse på opbygningen af det nye digitale område og finde holdbare løsninger på, hvordan VIAs digitale læringsmiljøer og de eksisterende forsknings- og udviklingsenheder samt administrative enheder bliver koblet til arbejdet i det digitale område.

Du har en stærk baggrund inden for digitalisering og digital anvendelse gerne fra en lignende organisation og du kan dokumentere erfaring med at gennemføre digitaliseringsprocesser i en kompleks organisation. Du er en god formidler, har tung ledelseserfaring, politisk tæft og et stærkt strategisk afsæt og du har modet til at forstyrre organisationen på en konstruktiv måde.

Læs den fulde job- og personprofil på VIAs hjemmeside www.via.dk eller på Genitors hjemmeside www.genitor.dk , hvor du kan søge stillingen under fanen rekruttering.

Kontakt gerne rektor for VIA Harald Mikkelsen på telefon 8755 1001 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på 2565 9231 med henblik på uddybende spørgsmål.

Ansøgningsfristen udløber den 24. januar 2019. Forventet tiltrædelse den 1. april 2019.

 


Del dette job

Kontakt

VIA University College

Adresse 1
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Danmark
Adresse 2
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-12-2018
Udløber
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69001469
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Kommunikation og medier, Ledelse, Projektledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

VIA University College

Adresse
Hedeager 2
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-12-2018
Ansøgningsfrist
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69001469
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT og web, Kommunikation og medier, Ledelse, Projektledelse
Beliggenhed