DI

DI,

København
13-06-2018

DI søger student med flair for kommunikation

Kontakt

DI

H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2018
Udløber:
21-06-2018
Kviknummer:
LJA-62308122
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til DIs Brancheservicecenter for Godstransport søger vi en dygtig student, som vil være med til at styrke vores kommunikationsindsats.

 

Om os

DIs Brancheservicecenter for Godstransport servicerer godt 800 mindre, mellemstore og store virksomheder inden for den danske vejgodstransport.

 

Vi er 10 engagerede kolleger som til dagligt arbejder med rådgivning, foreningsaktiviteter, netværkspleje og kommunikation til gavn for medlemmerne. Herunder rådgiver vi medlemmerne om overenskomsten inden for godstransport med 3F, vi bistår i sager om arbejdsmiljø og køre- hviletid samt hjælper i sager om uddannelse og elevforhold. Endelig varetager vi medlemmernes interesser på arbejdsmarkeds- og branchepolitiske områder i samarbejde med det øvrige DI.

 

En vigtig del af vores arbejde handler om at sikre en god kommunikation såvel i forhold til medlemsvirksomhederne som i forhold til øvrige interessenter, pressen m.v. Vi taler dagligt medlemmernes sag i pressen og på de sociale medier.

 

Om jobbet

Vi søger en student, som brænder for at arbejde med vores kommunikation på såvel de sociale medier som ved opsætning og udsendelse af elektroniske nyhedsbreve, opdatering af vores hjemmeside m.m. Ikke mindst de sociale medier spiller en voksende rolle som vejen til at få budskaber ud over rampen og kommunikere med såvel medlemmer som andre interessenter.

 

Ud over arbejdet med elektroniske medier vil du skulle bistå med diverse opgaver som hjælp til præsentationsmateriale, udarbejdelse af materiale til undervisning af medlemmer, registrering af tilmeldinger til arrangementer m.m.

 

Du vil arbejde tæt sammen med enhedens konsulenter samt ikke mindst med vores journalistiske medarbejder.

 

Der vil være gode muligheder for at udvikle sig fagligt, da vi er inde i en fase hvor vi afprøver forskellige kommunikationsformer og fortløbende udvikler vores kommunikationsindsats. Nogen interesse for grafisk design vil endvidere være en fordel.

 

Ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer i gennemsnit. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i forhold til dit studie. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og samtaler foregår løbende.

 

Interesseret?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos branchedirektør Lars William Wesch på 4061 2007.

 

Send din ansøgning, cv og karakteroversigt online senest den 21. juni 2018.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Lignende job
Huntswood
Liverpool, Merseyside
Frist:
15-09-2018
Axon Moore
Leeds, North West Kent, Kent
Frist:
15-09-2018