Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DI DIGITAL SØGER AMBITIØS STUDENT PÅ DIGITALISERINGSOMRÅDET

DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-10-2021

Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og gøre Danmark til et digitalt foregangsland? Brænder du for at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob i DIs fællesskab for teknologivirksomheder måske noget for dig.

Om os

DI er Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, og arbejder hver dag for, at Danmark er verdens bedste land at leve og drive virksomhed i. DIs vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI repræsenterer små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet.

Branchefællesskabet DI Digital repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder indenfor it, tele, elektronik og kommunikation. Fællesskabets mål er at sikre vilkår for medlemmerne, så de kan udvikle de bedste digitale velfærds- og virksomhedsløsninger til Danmark og resten af verden. Vi involverer os i væsentlige politikområder som berører vores medlemsvirksomheder inden for digitalisering. Interessevaretagelse af vores medlemmer er essensen af vores arbejde.

Arbejdsopgaver

Du vil få en række opgaver, som spænder bredt fra bidrag til møder og vores kommunikationsindsats.

Vi søger især en student, der synes at politisk kommunikation er spændende, og som har lyst til at bidrage til den eksterne kommunikation om de politiske områder, som vi ønsker at berøre og markere os på. Vi forventer derfor en student som synes, at politisk interessevaretagelse er spændende. Opgaverne dækker bl.a. over:

  • Bidrage til at styrke den eksterne og interne kommunikation i enheden

  • bidrage til udarbejdelse af politiske anbefalinger

  • udarbejdelse af nyheder og opdatering af hjemmeside

  • udarbejdelse af SoMe, som Twitter og LinkedIn

  • planlægning og ideudvikling af politiske initiativer

  • planlægning og afholdelse af konferencer og netværksmøder

  • udarbejdelse af analyser, surveys og notater.

 

Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til din undervisning, eksamensperioder mv. og er i gennemsnit 15 timer ugentligt.

Om dig

Du studerer formentlig på et samfundsvidenskabeligt studie og gerne inden for kommunikation. Du har en interesse for digitalisering og har indsigt i hvad der rør sig på dagsordenen i erhvervslivet og samfundet.

Vi forventer, at du er analytisk stærk, ambitiøs, detaljeorienteret, engageret, har gode samarbejdsevner og en faglig nysgerrighed. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret med dine arbejdsopgaver og følge dem til dørs. Du skal have skarpe skriftlige kommunikationskompetencer og helst have en interesse for digitalisering og den teknologiske udvikling.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte digitaliseringspolitisk chef Andreas Holbak Espersen på tlf. 5126 0269 eller Anhe@di.dk.

Du kan læse mere om DI og DI Digital på di.dk.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest den 27. oktober 2021.

Der indkaldes løbende til samtaler med henblik på start pr. 1. november 2021 eller snarest derefter. Vi modtager ikke ansøgninger sendt pr. mail.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
20-10-2021
Udløber
27-10-2021
Kviknummer
LJA-82844724
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-10-2021
Ansøgningsfrist
27-10-2021
Kviknummer
LJA-82844724
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed