Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kongelige Teater søger økonom

Det Kongelige Teater

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-06-2022

Det Kongelige Teater er i en god udvikling, hvor økonomiafdelingen spiller en væsentlige rolle i at skabe de bæredygtige økonomiske rammer, udvikle forretningsmodeller og sikre dialog og samarbejde med alle afdelinger såvel som Kulturministeriet om at producere gode oplevelser med scenekunst og musik.

I Budgetafdelingen på Gl. Scene på Kgs. Nytorv, der varetager den centrale koordinering af budget-og økonomistyring, søger vi en ny kollega.  Afdelingen består af 5 økonomer, der refererer direkte til Økonomi-og personaledirektøren. Det nuværende arbejde er særligt koncentreret om fuld implementering af en vækststrategi, samt en modernisering af teatret ift. at skabe både økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed.

Mål og rammer for Det Kongelige Teaters udvikling er indeholdt i Det Kongelige Teaters vækststrategi og i den politiske flerårsaftale for teateret i perioden 2021-24.

Om dig og jobbet

Du skal derfor være en engageret og dygtig analytiker, som kan lide at gå i dialog med mange forskellige fagligheder og løse problemerne sammen.  Du skal både kunne gå i dybden og trække tal og skrive beslutningsoplæg, lave løbende budgetopfølgninger og ledelsesinformation, og kunne give input til teatrets overordnede strategiske drøftelser. Vi er en meget kompleks virksomhed, som f.eks. både rummer skole, restaurationsvirksomhed, en kommerciel udlejning, en stor teaterproduktion, og så er vi en del af staten. Vi anvender den statslige systemportefølje, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til staten og kan trække data og lave budgetanalyser, men ellers skal vi nok få lært dig det.

Du skal begå dig godt på skrift, men vi er også en organisation med lette sagsgange og vægt på tillid til hinandens faglige ansvar og rettidig inddragelse og afklaring.

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk uddannelse (cand.merc., cand.polit, cand.oecon,  cand.scient.pol. eller lign.). Du kan være nyuddannet og nysgerrig efter, hvordan man sikrer driften og udvikler i en statslig virksomhed eller have lavet policy og koncernbudgetopfølgning et andet sted i staten og nu vil udfordre dig selv i en ambitiøs og kompleks statslig virksomhed med en klar kerneopgave, skarpt fokus på kunderne og kommercielle træk.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Vilkår

Ansættelse og aflønning sker efter kvalifikationer på fuldmægtig- eller specialkonsulentniveau i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

Stillingen er på fuld tid. Tiltrædelse efter aftale snarest muligt.

Sådan søger du

Søg stillingen ved at klikke på søg stillingen til højre i annoncen og vedhæft CV og evt. anbefalinger og eksamensbevis senest torsdag d. 7. august 2022.

Ansættelsessamtaler forventes gerne umiddelbart efter.  Du vil eventuelt skulle gennemføre en persontest, hvis du går videre til 2. samtale.

Har du spørgsmål?

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til økonomidirektør Marie Munk, mamu@kglteater.dk, tlf. 2551 7522.

Læs mere om Det Kongelige Teater på www.kglteater.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Kongelige Teater

Adresse 1
Kongens Nytorv 9
1050 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83744989
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Kongelige Teater

Adresse
Kongens Nytorv 9
1050
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83744989
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed