Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dedikeret Scrum Master til Djøfs digitale udvikling

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-12-2020

Ønsker du at få stor indflydelse på Djøfs agile transformation? Har du lyst til at arbejde med facilitering, kulturforandringer og agile metoder?

 

Nu har du muligheden for at blive en del af en stærk faglig organisation med store digitale ambitioner og en klar digital strategi, målrettet mere end 103.000 medlemmer. Du bliver en del af afdelingen Digitalisering og IT i Djøf, hvor alle ønsker at levere excellent service til medlemmerne med fokus på kompetenceudvikling og videndeling.

 

En hverdag med facilitering og koordinering

Som Scrum Master ved du, at Agile handler om andet end processer, planer og produkter. Ofte handler det ikke om IT, men om mennesker, kultur og store forandringer.

 

Som Scrum Master bliver du facilitator for vores agile teams. Du har dyb forståelse for agile værdier og principper. Det vil være din opgave at facilitere, at disse principper forstås og efterleves og at øge teamets agile modenhed og evne til selvorganisering. Hovedopgaverne er derfor

  • Facilitering af scrum ceremonier i teamet

  • Daglig koordinering og opfølgning på leverancer, opgaver og issues med teamet

  • Facilitering og koordinering på tværs af de agile teams

  • Assistere Product Owner og teamet med at definere Product Backlog Items

  • Håndtering af de organisatoriske forhindringer, som teamet ikke selv kan løse.

  • Digitalisering og IT er i vækst, og p.t. er vi otte faste udviklere, en web-student, to Product Ownere og to UX-designer.

 

Vi er i gang med at udvikle vores agile processer og metoder i samarbejde med eksterne konsulenter og har også en række eksterne udviklere som en del af vores teams til bl.a. app-udvikling.

 

Et stærkt agilt mindset og nogle års erfaring som Scrum Master

Du kunne aldrig drømme om at søge et job som klassisk projektleder. Du er fokuseret på at skabe resultater og forandringer gennem andre og motiveres af at facilitere teams af dygtige kolleger samt at skabe resultater sammen med teamet.

 

Som person er du engageret og udadvendt. Du har forretningsforståelse, og du evner at prioritere og følge strukturer du har forståelse for både Product Owner-interesser såvel som udviklingsteamets interesser i bestræbelserne på at levere mest mulig værdi til Djøfs medlemmer. Du skal hjælpe os med at tænke anderledes, og du evner at kommunikere hvorfor og hvordan.

 

Du har minimum to års dedikeret erfaring fra en lignende stilling. Din uddannelsesbaggrund kan være mangfoldig, men du er sandsynligvis certificeret Scrum Master, certificeret agil coach eller lignende. Dit mindset samt dine værdier og erfaringer er vigtigere end kurser og certificeringer.

 

Du tilbydes et godt arbejdsmiljø og central beliggenhed midt i København, ved Nørreport

Du bliver en del af et hus præget af højt fagligt niveau, humor og et velfungerende udviklingsteam. Vi har fokus på høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen, hvorfor du får mulighed for at udvikle solide løsninger. Du tilbydes gode udviklingsmuligheder, og du får en agil arbejdsramme, hvor du kommer til at præge Djøfs digitale services. Du får du gode ansættelsesvilkår og en god balance mellem arbejde og fritid.

 

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgning

mind4people er rekrutteringspartner på dette job. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Mariane Lind på 20 44 99 33 eller lind@mind4people.dk

 

Tiltrædelse er snarest muligt, og der holdes samtaler løbende. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt og GDPR-forsvarligt.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer via LinkedIn og ansøgningslinket her på siden.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-12-2020
Udløber
17-01-2021
Kviknummer
LJA-81498066
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
18-12-2020
Ansøgningsfrist
17-01-2021
Kviknummer
LJA-81498066
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed