Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dedikeret økonomicontroller til en af landets største it-afdelinger

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
30-05-2023

Er du knivskarp til økonomistyring? Er du en tillidsvækkende og troværdig rådgiver? Er det naturligt for dig at tage selvstændigt ansvar? Var det tre gange ja? Så har vi jobbet til dig som controller i en organisation med gode udviklingsmuligheder.

 

Som controller i It-afdelingen i Region Midtjylland er du med til at varetage økonomistyring og controlling for hele It-afdelingen. Det kan være, du kommer fra en lignende stilling, eller det kan være, du er forholdsvis ny i rollen, men med stor lyst til at blive en del af en organisation med gode udviklingsmuligheder.

 

De opgaver, der venter på dig:

Du kommer til at arbejde med økonomistyring inden for forskellige områder af It-afdelingen. Vi arbejder indimellem ad-hoc og projektorienteret, og vi sætter professionelle samarbejdsværdier højt på tværs af områder og fagligheder. Derudover vil du komme til at arbejde med:

  • Budgetlægning og budgetopfølgning

  • Økonomistyring og afrapportering, sagsfremstillinger og økonomiske notater

  • Økonomisk sagsbehandling

  • Udvikling af økonomistyring

  • Rådgivning og sparring til ledere og chefer i It-afdelingen

  • Formidling af økonomi i forskellige kontekster

 

Vi søger dig, der kan - men især dig, der vil

Det er ikke afgørende, om du har erfaring fra en lignende stilling, eller om du har en høj uddannelse. Kendskab til offentlig økonomi er et plus, men det vigtigste er, at du har drive og lyst til at arbejde med økonomistyring.

 

Du skal være en dygtig kommunikator med stærke samarbejdsevner, der nemt skaber relationer og kommunikerer på tværs af organisationen.

 

Din hverdag bliver præget af et dynamisk og travlt arbejdsmiljø, som stiller krav til, at du er selvkørende og dygtig til at operere med korte deadlines. Arbejdsopgaverne kræver både præcision og overblik - men det er også vigtigt, at du har engagementet og evnen til med kort varsel at sætte dig ind i sagsfremstillinger med kompleks økonomi, så du kort efter kan detaljerne til fingerspidserne. 

 

Derudover er det vigtigt for os, at du:

  • Vil bidrage til et godt, kollegialt fællesskab

  • Har et naturligt drive; du lader dig ikke begrænse

  • Er ambitiøs og initiativrig, og du går gerne et skridt længere, hvis opgaven kræver det

  • Er ansvarsbevidst og sætter en ære i at levere den rette kvalitet til tiden.

 

Bliv en del af et ambitiøst og nytænkende team

Du får et job i en åben og agil organisation præget af et højt fagligt niveau og med mulighed for stor fleksibilitet i arbejdstiden.

 

I It-økonomi får du 18 engagerede og dedikerede kolleger, der sætter pris på at samarbejde. Vi arbejder med økonomi, contract- og licensmanagement. Controller-teamet består af seks controllere, som er ansvarlig for hvert sit område i It-afdelingen. Vi har en hverdag med gode grin og en uformel omgangstone med højt til loftet. Du kommer til at indgå i et ambitiøst og nytænkende team, som gerne vil udfordres med kompetent, faglig viden og erfaringer.

 

Samarbejde på tværs og fokus på kompetenceudvikling

Vi arbejder målrettet med strategisk kompetenceudvikling og tilbyder dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi tror på, at det er med til at inspirere hinanden og skabe et godt arbejdsklima.

 

Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Det er nemlig vigtigt for os, at du kommer godt ombord som medarbejder i It med et tilpasset introduktionsforløb.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder, Morten Skjoldsøge, på 2494 6604 eller morskj@rm.dk eller controller Camilla Holm på tlf. 23618261

 

Send din ansøgning senest den 8.juni. Vi regner med at holde samtaler den 16.juni, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

 

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

 

Frist:

08-06-2023

 

Stillingsbetegnelse:

Økonomi og regnskab

 

Tiltrædelse:

15-08-2023

 

Arbejdssted:

Regionshuset Viborg

 

Afdeling:

It-Stab Økonomi

 

Lokation:

Skottenborg 26, 8800, Viborg

 

Beskæftigelsestype:

Fast

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Primær kontaktperson:

Morten Skjoldsøge

Områdeleder

 

Telefon:

2494 6604

 

Kontakt:

Ved administrative spørgsmål kontakt HR-konsulent, Emma Parker på: emmpar@rm.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Midtjylland

Adresse 1
Skottenborg 26
8800 Viborg
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
30-05-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
LJA-84819994
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Skottenborg 26
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-05-2023
Ansøgningsfrist
08-06-2023
Kviknummer
LJA-84819994
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed