Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Datastærk studentermedhjælper

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Odense, Fyn

Indrykket
01-03-2021

Har du et analytisk mindset? Kan du lide store datamængder? Har du interesse for programmering? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Direktions- og Kvalitetssekretariatet på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Hvem er vi?
Du vil blive en del af Direktions- og Kvalitetssekretariatet, der har en væsentlig rolle i institutionens ambition om at sikre og udvikle høj kvalitet i undervisning og uddannelse, og som gennem sekretariatsbetjening, analyser og formidling af ledelsesinformation understøtter institutionens bestyrelse, direktion, uddannelser og stabe.

Sekretariatet består af 13 medarbejdere, hvor faglige ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og uhøjtidelig omgangsform. Vores opgaver foregår i tæt samspil med resten af organisationen, så vi kan levere viden og indspil, der kan være med til at udvikle og støtte organisationens arbejde.

Sekretariatet har følgende hovedopgaver:

  • Udvikling og drift af UCLs kvalitetssystem
  • Sekretariatsbetjening af mødefora: bestyrelse, direktion m.v.
  • Understøttelse af UCLs strategiske udvikling og projekter
  • Analyser af temaer, der efterspørges af uddannelser, direktion eller bestyrelse
  • Udvikling og drift af ledelsesinformation til UCLs organisation

Arbejdsopgaver med stor variation
Som studentermedhjælper i Direktions- og Kvalitetssekretariatet vil du arbejde tæt sammen med afdelingens to analysekonsulenter og vores anden studentermedhjælper. Du vil komme til at bidrage med udarbejdelse af større analyser, udvikling af ledelsesinformation og du vil med tiden kunne få ansvaret for egne opgaver.

Opgaverne kan have varierende karakter alt efter dine kompetencer. Vi forestiller os at en kommende studentermedhjælper kan eller vil lære at behandle og kvalitetssikre datamængder, lave ad-hoc dataudtræk, koble data fra forskellige kilder, videreudvikle og vedligeholde afdelingens analyseværktøjer, samt lave statistiske og kvantitative analyser. Vi forestiller os også, at du har en interesse for at programmere.

Vi forventer, at du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig eller IT-faglig uddannelse. Du har i løbet af dit studie bevist, at du har en god tal- og dataforståelse samt flair for databehandling. Du har stærke analytiske evner og har en forståelse for de bagvedliggende metodiske overvejelser. Det forventes at du kan begå dig i Excel. Erfaring med programmering i fx HTML, SQL, R eller lignende er en fordel, men det er ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Stillingen er på 10-12 timer ugentligt, og vi er fleksible i forhold til placering af arbejdstid, både i hverdagen og i eksamensperioder.

Du vil blive ansat efter Cirkulære om organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) , og det er et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse.

Arbejdssted

Du vil få arbejdssted ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M.

Flere oplysninger om stillingen

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos kvalitetschef Anders Christian Frederiksen på tlf. 23 83 38 22 eller på mail acfr@ucl.dk.

Ansøgning

Ansøgningen skal sendes via www.ucl.dk/job senest torsdag den 11. marts 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Adresse 1
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M
Danmark
Adresse 2
5230 Odense M
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
+4565434584
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
11-03-2021
Kviknummer
LJA-81772281
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Adresse
Niels Bohrs Allé 1
5230
Odense M
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
11-03-2021
Kviknummer
LJA-81772281
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Beliggenhed